About me

Eftersom att vi är inne i den här perioden där allt är grått och min inspiration ligger på 0 så kör vi på en "lite rolig fakta om mig ha ha ha ha" grej.
 
1. Jag är den tjatigaste människan du någonsin kommer träffa. Jag ältar, jag gråter, jag klagar, jag tjatar och påminner och är allmän jobbig. 
 
2. Jag pratade om det här med Elsa idag, men jag använde många engelska fraser redan innan jag drog till USA i somras men nu är jag GALEN. Börjar nästan alla mina meningar på svenska och avslutar dem på engelska, hjälp mig någon.
 
3. Jag har aldrig varit något annat än blond. Blondin 4 life.
 
4. Om jag bestämmer mig för något så kämpar jag verkligen för att jag ska uppnå det jag vill.
 
5. Jag är envisast i VÄRLDEN
 
6. Jag blir väldigt ivrig över minsta lilla grej
 
7. Gillar jag något så gillar jag inte det jag ÄLSKAR det, grejen jag gillar ÄR MITT LIV. 
 
8. Jag klarar inte av tystnader med människor, jag blir stressad och bara slänger ur mig en massa dåliga skämt och pratar om typ allt, kan typ bekänna mina hemligaste hemligheter för en främling bara för att slippa stå ut med tystnad (förutom när jag jobbar, då är jag av någon anledning oftast väldigt tyst av mig)
 
9. Jag är 18 år gammal, och om någon frågar mig vad min favoritfilm är så svarar jag fortfarande "High School Musical"
 
10. Jag är otroligt känslosam av mig
 
11. Jag är beroende av listor, jag har listor till ALLT! Vad jag ska göra efter skolan, vad jag ska gymma, var jag vill resa, vilka böcker jag vill läsa, var jag har rest, vilka böcker jag har läst, vilka serier jag kollar och måste hålla koll på osv. osv.
 
12. Jag har ett anteckningsblock som jag alltid bär med mig och klarar inte av att låta folk läsa ur det utan att jag sagt att det är okej. Inte för att den är särskilt hemlig men jag skriver ALLT i den så det känns väldigt personligt. (Det är där jag har alla mina listor)
 
13. Jag tror absolut på att ailiens finns och jag tror att det finns en möjlighet att det i havet finns ett djur som liknar sjöjungfrur. Förstår inte folk som vägrar att tro på det? Jag menar girl, vi vet typ ingenting om havet, vi har knappt börja utforska det. Samma sak med rymden. Vem vet vad det finns för varelser där ute?? 
 
Mer om mig  /  31  Kommentarer