Sea World


Idag tog jag egentligen bara en bild eftersom att mobilen var inlåst hela dagen.
Vi har hur som helst varit på Sea World idag vilket som var mysigt. Vi har varit runt på en delfinshow, en show med späckhuggare - där vi satt på soaked zone vilket som slutade med att jag och pappa lyckades bli nerstänkta. Och så var vi på den här speciella Shamu showen. Massor av fyrverkerier och sånt.
Har också åkt en massa berg-och-dal-banor (eller hur man nu skriver det). Kraken var väl den värsta egentligen (den slutade liksom aldrig att loopa...) fast jag höll seriöst på att skita på mig i Manta. Där ligger man med magen mot marken i början vilket som betyder att du åker med huvudet först både i de vanliga nerförsbackerna (som verkligen gick ner) och i looperna. Jag har ju typ fobi mot sådant vilket som betydde att jag började gallskrika. Verkligen gallskrika. Har aldrig skrikigt så mycket i någon karussel förut. Jag skrek typ av riktig skräck det var hemskt. Sedan så började jag panikskratta mitt i allting. Det var det värsta jag någonsin gjort. Och det första jag gjorde när jag kom ut från Manta var att ställa mig i kön till den igen. Haha åh har typ en sån här hatkärlek till den. 
När vi kom tillbaka till hotellet så hoppade vi snabbt i poolen eftersom att vi nästan drunknat i vårt eget svett hela dagen. 
Nu ska jag äta nutella & go (mwhah) och sedan sova så godnatt (eller godmorgon till er). ♥
Vardag  /  13  Kommentarer