Lite mer födelsedagsfirande, stan, byn, bio och vinter igen

Bild från förra veckan som jag snabbfotade i lilla poikkijärvi. 
Har inte skrivit alls om vad jag har haft för mig den senaste veckan och jag tänkte ta och göra det nu - mer för min egen skull än er för tror inte att det är så många som faktiskt bryr sig så mycket haha!
Förra veckan på tisdagen så firade jag iaf min födelsedag med släkten. Var jättemysigt. Fick till och med en tårta med ljus som jag fick blåsa ut! 
På torsdag tog jag och Marre bussen upp på stan efter skolan och gick omkring där. Jag köpte Divergent boken, & som väntat har jag fastnat totalt. Haha! Allt jag har gjort de senaste dagarna är att läsa den! Längtar sååå till filmen imorgon nu.
På lördagen drog jag till byn och umgicks en massa med Jordan som vanligt. Han hjälpte mig att fota några porträttbilder på mig också (brukar ha rätt svårt att fota porträtt med 50 mm eftersom att jag inte har någon självutlösare). Vi fikade och satt bara ute också, riktigt mys. Inte för att det var så jättefint väder men det funkade ändå, på kvällen när Melvin kom med min familj (för vi skulle äta där) så spelade vi monopol & JAG VANN! Nog för att det fick Melvin att lägga sig under en kudde och böla i ungefär en timma men jag var lycklig iaf.
På söndagskvällen drog jag & Jessica som sagt för att se The Amazing Spider-Man 2 på bio. Galet bra var den. Förutom slutet, det är något av det värsta filmslutet någonsin haha!
Idag så blev det vinter igen. Hur härligt är inte det? På mängden snö som kommit över natten var det mer troligt att det var i mitten av januari än slutet på april. Men det är så varje år så jag borde egentligen inte ha blivit så chockad. Det mesta av snön har smält bort nu också så kommer det inget nytt inatt så kommer jag antagligen kunna cykla till skolan imorgon igen. :)
Nu tänkte jag faktiskt ta och göra ett par tidsinställda inlägg för jag ska inte vara hemma över helgen.
Vardag  /  10  Kommentarer