Bekännelser

Känns som om jag alltid tar den här bilden men det var den första jag hittade bland arkivbilderna & jag orkade inte söka så jaaa
 
Jag hatar att köpa nya jeans. Det är det värsta som finns. & i början så HATAR jag dom verkligen hatar dom. (sedan när dom är typ en månad gamla så är det mina favoritjeans..)
När jag var liten brukade jag leta efter kattguld överallt, absolut överallt. På rasterna i skolan så letade jag i gruset & jag sprang omkring på stan & hos farmor & farfar ... överallt. Jag var helt galen.
Jag använder bara svarta sockar & jag har något jättekonstigt problem så jag klarar typ inte att gå utan sockar ...
Jag sover jättekonstigt med täcket, jag drar den typ helt över mig & så har jag ett litet hål där jag andas .. haha jätteskumt! Men det är för att jag förut var jätterädd (jag är fortfarande lite rädd) för att någon eller något (typ en ande för jag tror på sånt vet ni) ska komma & titta på mig när jag sover & nu har det blivit en vana..
Jag har jättesvårt att titta in i folks ögon. Det är inte det att jag är rädd för det det är mest det att jag inte vet hur jag ska kunna titta på båda två samtidigt? Så jag har världens problem med det ... haha!
Mer om mig  /  0  Kommentarer