I will not be so shy of death

 
 
 
 
 
 
 
 
Jaaa rubriken är uppenbarligen ett quote från Atticus för jag är besatt helt enkelt. Ni som följer min foto-insta har redan sett ett par av dessa bilder, ni som inte följer min foto-insta borde göra det. Hihi klicka HÄR för att komma till kontot, är oftast snabbare på att uppdatera med nya bilder där än här.
Dessa är några av alla 1000 bilder jag tog på Rachel förra veckan då vi var ute och fotograferade. Måste erkänna att jag älskar dessa så mycket. Kompositionen i vissa av dem stör mig men annars är jag verkligen så nöjd. Inspirationen har börjat komma tillbaka till mig, imorgon ska jag släpa ut min stackars pojkvän som ska få stå modell åt mig också. Hurra hurra hihi :) (En liten applåd för att jag lyckades uppdatera bloggen två gånger idag, det är några veckor sedan sist)
 
Foto - Porträtt  /  11  Kommentarer

Januari 2018

 
Betyg på månaden? 5/5 det har varit en perfekt blandning av hemmatid med familjen och vardag i Edinburgh!
 
Månadens längtan? Familjen i vanlig ordning, det är rätt jobbigt att vara ifrån dem hela tiden.
 
 
Månadens uppfyllda mål:  Har nog sorgligt nog inte uppfyllt något speciellt mål denna månad.
 
Månadens citat: "We let our lives mix with our dreams like two colored paints until we didn't know which was what and we didn't care"
 
Månadens känsla: Har varit rätt glad faktiskt!
 
 
Månadens inköp: Mina nya mammajeans från Urban Outfitters
 
Hur summerar du januari? En perfekt blandning av Sverige och Skottland. En massa kärlek då jag verkligen fått träffa alla jag älskar både i Kiruna, Luleå och Edinburgh. Han till och med till stugan en sväng! Har hunnit med en massa äventyr, en och en annan utgång och äntligen lite träning igen <3
 
Blev januari som du tänkt dig? Bättre, såg framför mig att det skulle bli lite jobbigt att åka tillbaka till Edinburgh men det är så himla skönt att vara tillbaka i vardagen här faktiskt!
 
 
Hur såg ditt liv ut förra året i januari? Jag kom ut ur en lång sorgperiod, mådde fortfarande skit men lyckades rycka upp mig lite och kunde för första gången på hela hösten faktiskt känna genuin lycka igen. Åkte till Prag med familjen och mös på, började långsamt må bra igen.
 
Hur tror du nästa års januari ser ut som? Ungefär som detta skulle jag tro.
 
Månadens bästa beslut? Den är lite oklar faktiskt.
 
Månadens aj? Ryggen gör ont igen
 
Vad ser du fram emot i februari? Att få fira alla hjärtans dag med pojken min <3 Ser också fram emot att ta tag i mina fotoprojekt jag planerat!
 
 
Månadens magi? Edinburgh, kommer jag någonsin sluta tjata om hur magiskt det är här? Svar: nej. Något annat magiskt är att jag inte började första januari med att spy, applåder till mig som lyckades vara en anständig människa!
 
Månadens favorithändelse? Att få åka till Luleå igen, mysa med familjen, få kramas och pussas med Gustav efter att vi varit ifrån varandra så länge, alla härliga gymdagar, när Marre var och hälsade på osv osv. Listan kan göras lång.
 
 
Favoritserie denna månad? The end of the f***ing world då det är den enda jag sett, serier har hamnat lite åt sidan
 
Favoritbok denna månad? Inför denna i listan för vill numera läsa regelbundet. Har dock inte gått så bra med det och har bara hunnit med en bok vilket är "The Wedding Dress" av Rachel Hauck. Den var okej. Läste den utan att ha ångest över att jag läste, första gången det hänt på ett tag. Senaste gången jag läste en bok jag faktiskt älskade var i somras, sorligt liv jag lever.
 
Månadens låt? Har inte lyssnat på musik ... typ alls :///
 
Månadens projekt? Att ta sig hem från flygplatsen, nä men på riktigt det var traumatiskt.
 
Favoritkläder denna månad? Min vita lurviga jacka
 
Månadens upptäckt? Man kan sova hur länge som helst men fortfarande vara trött
 
Vad har gjort dig glad den här månaden? Det mesta faktiskt
 
Mitt år  /  19  Kommentarer

Februari-goals

 
Fira alla hjärtans dag
Det är första gången jag firar alla hjärtans då jag faktiskt är i ett förhållande så jag vill go all in med allt klyschigt som kommer till (trots att jag hatar klyschor). Nej men jag har faktiskt alltid tyckt om alla hjärtans dag och spenderade t.ex förra året med Ellen då vi var äckligt klyschiga tillsammans och åt chokladdoppade jordgubbar. Och så snapade jag faktiskt lite med Gustav hihi, fast jag var ju ändå 100 % singel vid den tidpunkten. I år blir det bara lite extra kul då jag faktiskt har en pojkvän att överrösa med kärlek ♥
 
 
Läsa mer
Jag har alltid läst mycket, älskar att bara gömma mig från världen med en bok och fanns några år då jag faktiskt hellre satt på rummet och läste än umgicks med vänner (lilla nörd-Celine). Det senaste året har jag dock haft fullt upp och har inte hunnit läsa särksilt mycket alls. Nu i januari så har jag dock hittat tillbaka till böckerna så mitt mål för februari är att åtminstonde läsa ut två böcker, känns ju inte som ett helt orimligt mål.
 
 
Ha åtminstonde 3 ordentliga fotograferingar
När jag kom tillbaka till Edinburgh så bara försvann all inspiration till bilder och jag har bara fotat en gång hittills. Eftersom att vi inte har fått några uppgifter i skolan än så är jag helt tom på den fronten med så målet nu är att genomföra åtminstonde tre ordentliga fotograferingar då jag får ut ett gäng bilder som jag faktiskt är nöjd med!
 
 
Upptäcka mer av Skottland
(En sidenote är att jag och Gustav såg en sån där "liten" sötis som är med på första bilden när vi var uppe och vandrade i Pentland Hills idag, de stirrade ut oss rätt ordentligt)
Efter ett halvår i Skottland så har jag bara sett Edinburgh, vilket gör mig lite ledsen då det finns sååå mycket att se här omkring, så nu i februari så vill jag ta tag i det och resa runt lite mer! Jag och Rachel pratar bland annat om  att åka till Glencoe och jag vill även hinna förbi Glasgow. Hoppas verkligen att detta blir av nu!
 
 
Komma igång med träningen ordentligt
Jag har börjat lite smått i januari men varit tvungen att avbryta inte bara en gång utan två gånger pga jag lyckas bli sjuk HELA JÄVLA TIDEN. Nu i februari vill jag komma igång regelbundet, detta är inte för att jag vill skaffa någon perfekt kropp eller så (även fast det är nice att det kommer med på köpet) utan jag märker själv hur bra jag mår fysiskt och psykiskt efter ett gympass. Plus att jag tycker det är mysigt (ja mysigt) att träna med en bra podd i lurarna. Blir verkligen otroligt stressad och mår så himla dåligt över ungefär allt när jag inte tränar så nu vill jag bara komma igång igen!
 
 
Listor  /  6  Kommentarer