Februari 2018

 
Betyg på månaden? 4,5/5 det har varit en rätt bra och händelserik månad för mig men jag har tyvärr mått rätt dåligt psykiskt
 
Månadens längtan? Längtar hem till påsken i Sverige nu, snart snart snart!
 
 
Månadens uppfyllda mål:  Ojojoj, läs bara inlägget med min bucketlist så ser ni. Har firat alla hjärtans dag, läst mer, tränat mer, fotograferat mer och rest mer! Är riktigt stolt över mig själv.
 
Månadens citat: "There is always a glimmer in those who have been through the dark"
 
Månadens känsla: En massa onödig ångest som har varit helt oprovocerad. Hoppas på ett ångestfritt mars nu!
 
Månadens inköp: Mammas blombukett jag skickade till henne på hennes födelsedag.
 
 
Hur summerar du februari? Otroligt hektiskt. Har varit ute och festat mer än jag borde, fotograferat en massa, bara hängt med mina vänner, tränat som en galning, fikat, gått på promenader, gått på dater med Gustav och samtidigt spenderat alldeles för mycket tid på universitetet. Förstår inte hur jag har hunnit med allt.
 
Blev februari som du tänkt dig? Jag antar det.
 
 
Hur såg ditt liv ut förra året i februari? Jag var lyckligare än någonsin. Släppte sorgen och blev så kär som en människa bara kan bli. Jag träffade Gustav ♥
 
Hur tror du nästa års februari ser ut som? Ungefär som detta skulle jag tro. Mindre ångest om jag har tur.
 
 
Månadens bästa beslut? Den är aningen oklar faktiskt (som vanligt). Kanske att åka till Glasgow? Det var dock inte ens mitt beslut det var Gustavs, alltså det här går inte bra för mig.
 
Månadens aj? Träningsvärk, inte något att klaga på dock.
 
Vad ser du fram emot i mars? Att gå på dater med min kära pojkvän, fotografera mer OCH ATT ÅKA HEM TILL SVERIGE! Det första jag ska äta är en ordentlig limpmacka.
 
Månadens magi? Kanske igår när jag gick hem från stan och verkligen tog in hur vackert det är här. Ibland glömmer man som bort det.
 
Månadens favorithändelse? Att åka till Glasgow var kul även om vi inte var så speciellt imponerade av staden, skönt att komma bort från Edinburgh en stund bara.
 
Favoritserie denna månad? Jag och Gustav har börjat se på Prison Break igen så det är nog den.
 
Favoritbok denna månad? Alltså jag är ju i någon svacka där jag verkligen inte kan hitta bra böcker? Om jag måste välja en så är det boken jag läser nu - "The Night Circus", har bara läst 200 sidor (den är runt 600 så har inte kommit långt alls eller riktigt kommit in i den än) men tycker den verkar bättre än de böcker jag läst innan. Om jag får välja en poesibok så måste det vara "Love her wild" av Atticus, är besatt av den!
 
Månadens låt? Dancing Queen eller Mamma Mia, jag är i en period i livet då allt jag vill lyssna på är ABBA. Vet inte riktigt vad som händer med mig.
 
Detta är nivån ni kommer få se mina bilder på tyvärr, försökte scanna dem i skolan men det fick inte så jag fotade bara av bilderna innan jag lämnade in dem.
 
Månadens projekt? Redovisningen vi hade i måndags. Herrejäääävlar vad jag fick slita i mörkrummet med att framkalla bilder. Blev dock värt det i slutändan för trots min ångest inför redovisningen och det faktum att jag hatade mina bilder så fick jag BARA bra kritik! Helt sjukt så stolt jag är över mig själv!
 
Favoritkläder denna månad? Mina svarta mammajeans jag köpte från Urban Outfitters förra månaden.
 
Månadens upptäckt? Psykisk ohälsa behöver inte alltid ha en speciell händelse bakom sig, den kan bara komma.
 
 
Vad har gjort dig glad den här månaden? Gustav ♥ Det låter så klyschigt men på mina dåligaste dagar då jag bara velat försvinna är han det enda som fått mig att börja le. Han betyder så oerhört mycket för mig och han vet alltid precis vad han ska göra när jag mår dåligt, jag förtjänar inte honom.
 
Mitt år  /  10  Kommentarer

Paris i svartvitt

 
Nu är det snart ett år sedan jag och Elin var i Paris. Helt galet.
 
Arkivbilder  /  23  Kommentarer

Mars bucketlist

En bild jag tog när jag och Gustav var i Glasgow.
 
Februaris bucketlist:
 
+ Fira alla hjärtans dag. CHECK! Rätt givet kanske men ändå. Jag och Gustav gav varandra små presenter (jag fick en ros och en massa choklad) och så var vi ute och åt middag, sedan hade vi en riktig myskväll. Mysmysmys.
 
+ Läsa mer. CHECK! Har hunnit med två och en halv böcker, väldigt bra jobbat av mig tycker jag då jag haft rätt fullt upp denna månad.
 
+ Ha åtminstonde 3 ordentliga fotograferingar. CHECK! Jag fotograferade Gustav i början av februari, de bilderna fick ni se igår. Har även hunnit med en fotografering med Rachel, tagit porträttbilder på mig själv och imorgon ska jag ut och fotografera med Julia. Då har jag inte räknat in fotograferingarna för universitetet där jag också fotograferat 3 gånger. Så 7 fotograferingar totalt. Hurra hurra hurra. (Plus att jag har varit ute och fotograferat när jag promenerat osv)
 
+ Upptäck mer av Skottland. CHECK! Jag och Gustav var till Glasgow över dagen för några veckor sedan. Det är ju iaf mer än bara Edinburgh ;) Hihi!
 
+ Kom igång med träningen ordentligt. CHECK! Har äntligen börjat träna regelbundet igen och inte nog med att mitt psyke mår bättre så har jag blivit såå mycket friskare! Så skönt!
 
 

Mars bucketlist:
 
+ Läsa åtminstonde 3 böcker. Jag kommer ju ha mer tid nu då jag får påsklov och allt så då borde jag ju hinna med tre böcker åtminstonde.
 
 
+ Fira min och Gustavs årsdag ♥ Jag och Gustav firar vår årsdag på fredag! Tror vi firar sex månader som sambos dagen efter det också hihi! Så då hoppas ju jag såklart på att vi går ut och äter middag eller någonting.
 
En bild från mitt gamla gym i Luleå <333 Så mysigt det var där. Men så dålig utrustning haha!
 
+ Hålla uppe träningen. Jag har mått så bra av att träna så mycket som jag gjort så jag hoppas verkligen att jag kan hålla i det, även om det blir ett uppehåll under påsk!
 
 
+ Ha åtminstonde 5 ordentliga fotograferingar. Om jag lyckades med 7 fotograferingar den här månaden när jag planerade 3 så borde 5 inte vara så svårt att uppnå. Är dessutom taggad på att ta en massa bilder i snön! Ska nog tvinga mina kära vänner Ellen och Vilma ställa upp igen (varning till de två)
 
 
+ Planera in någon resa. Jag och Gustav har ju pratat om London så jag vill verkligen planera det nu. Jag och Rachel har även snackat om Glencoe så det hade inte varit så illa om det blev av heller.
 
Mina fina föräldrar som jag snart ska få umgås väldigt mycket med <3 (Jag åker hem och bara två veckor efter det kommer de och hälsar på här, med Melvin förstås)
 
+ Åk hem till Sverige. Den 23e mars lyfter planet och jag hade inte kunnat vara lyckligare över det!
 
 
+ Köra så mycket skoter att händerna värker. Om jag inte bloggar under min tid i Sverige så vet ni varför.
 
 
+ Grilla och mys på i Poikkijärvi. Ett måste under påsken helt enkelt.
 
 
+ Fira min födelsedag med släkten. Kan hända att detta inträffar i början av april också. Men nu fyller jag snart faktiskt 20 (!!!!!) Så jag vill ha uppmärksamhet!
 
 
+ Fotografera ett ordentligt norrsken. För två år sedan i början av april var det ju ett gaaaalet norrsken ovanför stugan (ni har sett de bilderna på bloggen flera gånger, ännu en gång på bilden här ovan) så jag hoppas på att få se ett fint norrsken medan jag är hemma. Såg ett i julas faktiskt men då hade jag tyvärr inte med mig kameran :(
 
 
Mitt år  /  13  Kommentarer