Detaljer

 
 
 
Några bilder jag tog (men som jag inte använde för att jag tyckte att de var för tråkiga) till ett projekt i skolan för ett par veckor sedan.
 
Fotografi  /  7  Kommentarer

Juli 2017 och #metoo

Åh vad jag saknar mina vänner, familj och Sverige just nu. Har hemlängtan efter precis allt! Jag älskar Edinburgh och jag älskar allt jag får uppleva här men jag hade ju mördat för en svensk måltid, en filmkväll med familjen och att få träffa alla mina vänner jag lämnade i Sverige <333 Om mindre än två månader nu så åker ju jag dock hem över jul, längtar ihjäl mig och har lite mild ångest över att lämna den bubblan jag lever i här på samma gång. Här är iaf några av mina favoritbilder från juli 2017 ♥
 
På tal om något helt annat så tycker jag det är SÅÅÅ bra hur mycket blogg.se uppmärksammar #metoo på både framsidan och inne i portalen. Det är ett sådant viktigt ämne och det gör ont i hjärtat att se hur många som blivit utsatta på ett eller annat sätt. Jag har som i princip alla kvinnor i hela världen också blivit utsatt för sexuella trakasserier och kränkningar. Som "tur" är så har jag bara fått uppleva det här "vanliga". Någon som tar på en på krogen, tar på ens rumpa när man står i kö på stan, olämpliga kommentarer bara man råkar befinna sig på en offentlig plats osv osv. Det är faktiskt sjukt hur mycket jag upplevt äckliga kommentarer från män sedan jag flyttat till Skottland, det kanske beror på att jag alltid bott i småstäder men nu när jag bor i en huvudstad så får jag höra någon olämplig kommentar minst en gång i veckan. Hur vidrigt är det egentligen inte att jag kan skriva att dessa trakasserier är "vanliga"? Att dessa trakasserier helt enkelt är något man får vänta sig om man är kvinna. :))) Jag är så äcklad och jag blir så arg när jag läser om vad folk har blivit utsatta för och hur det händer precis hela tiden. Jag förstår verkligen inte hur män kan tro att de har rätt till våra kroppar på det sättet.
 
 
Arkivbilder  /  23  Kommentarer

Windermere

 
 
 
 
 
 
 
 
Här är några av bilderna jag tog när jag var i hamnstaden i England över dagen. Det var ju kanske inte världens roligaste stad att besöka kanske, borde nog ha kollat upp sånt bättre när jag bokade resan, jag hade verkligen inte någon koll på vad staden hette eller var den låg när jag gjorde det. Bokade mest för att jag inte hade något annat för mig den lördagen. Bussresan dit var mysig iaf, att få se de skottska landskapen på lite närmare håll.
 
Foto - Resor  /  27  Kommentarer