Oktober 2017

 
 Betyg på månaden? 3/5, mot slutet av månaden har jag mått otroligt bra och allt har bara kännts helt underbart, men början av den var ju sjukhusbesök och en jävla massa ångest. 
 
Månadens längtan? Jag längtar hem förstås. Saknar min familj jättemycket, ser så mycket fram emot att få spendera några veckor hemma hos föräldrarna i december.
 
 
Månadens uppfyllda mål: Jag har börjat gymma igen, och fått in det som en rutin. Det är nästan ett år sedan som jag gick till gymmet regelbundet så det känns jätteskönt!
 
Månadens citat: "True love exists in moments stumpled upon by accident, in hospitals, in airports and underneath the stars, gone before you realize it was there, missed before you knew you had it"
 
Månadens känsla: Upp och ner som vanligt. Jag har varit arg, ledsen, förtvivlad, förvirrad, lyckligast i världen, nöjd, lugn och så vidare och så vidare
 
 
Månadens inköp: Min vita fluffiga coat, den är så mysig, vill bo i den för alltid!
 
Hur summerar du oktober? Förvirrande
 
Blev oktober som du tänkt dig? Jag vet inte ens hur jag hade tänkt mig månaden så jag har ingen aning.
 
 
Hur såg ditt liv ut förra året i oktober? Jag var på gränsen av deprimerad, mådde jättedåligt. Fokuserade all min energi på ansökningarna till Skottland. Jag grät mycket.
 
Hur tror du nästa års oktober ser ut som? Ungefär som detta skulle jag tro. 
 
Månadens bästa beslut? Har inte gjort några större besult
 
 
Månadens aj? Den du
 
Vad ser du fram emot i november? Julmarknaden som kommer hit till Edinburgh! AAAAH! De håller redan på att förbereda den och eftersom att Edinburgh är rätt känd för sin julmarknad så är jag SÅ TAGGAD!
 
 
Månadens magi? Scott's Monument, det kändes så fint att bara stå där uppe och titta ner på staden jag numera bor i. Kände mig som den lyckligaste människan i världen då
 
Månadens favorithändelse? Tycker alltid denna är så svår. Jag tycker ju det är världens mysigaste att gå på promenader och upptäcka Edinburgh med podcasts i hörlurarna så alla de små upptäcktsfärderna är ju favoriter i sig. Sedan var kvällen med grannarna kul. Jag har haft roliga fotodagar och kvällar med Rachel osv osv. Det finns så mycket.
 
 
Favoritserie denna månad? Game of Thrones
 
Månadens låt? Sign of the times och Two ghosts av Harry Styles
 
Månadens projekt? Porträttbilderna till en av universitetsklasserna, lade ner väldigt mycket tid och tanke bakom dem.
 
 
Favoritkläder denna månad? Mina nya byxor från Zara jag inte har hunnit använda än, min vita fluffiga jacka och blommiga skor.
 
 
Månadens upptäckt? Alla gulliga parker som jag hittat
 
 
Vad har gjort dig glad den här månaden? Att umgås med tjejerna, träffa nya människor, fotografera, upptäcka staden och Gustav. Alltid Gustav.
 
Mitt år  /  18  Kommentarer