Saknar dagarna on the road

 
Några berg vi stannade och stirrade på vid Monument Valley. Det åskade en massa och vi var helt fascinerade av åskovädret vi åkte igenom. 
 
 
En glad Bella som posar framför entrén till Mammoth Caves (som inte var så speciella som man kanske hoppats på) med vår lilla maskot på resan!
 
 
En bro vi åkte över och en flod vi river-raftade i senare! 
 
 
En bild vi tog för att fira att vi lyckats ta oss från Los Angeles, Santa Monica, West Coast till New York, Coney Island, East Coast!
 
 
Här slogs vi med värmen, det var så otroligt varmt att vattnet i vattenflaskan till och med började koka (typ där överdrev jag lite). Maja höll på att svimma av värmen osv. Men omgivningarna var ju fina iaf!
 
 
Ett stopp vid Route 66 staden som staden "Kylarköping" i Disney-filmen "Bilar" inspirerades av. Jag var extatisk och tog bilder på ALLT där.
 
 
En liten skylt vi råkade passera med bilen som jag var lite fascinerad av.
 
 
En kväll i Lansling då vi tände fyrverkerier och tomtebloss och Agnes sprang runt som en galning och skrek "I love Sparkles"
 
 
Våra tält vid Monument Valley som vi alla kämpade med att få upp. Det blåste och var sandstorm, vissa började gråta andra skrek i frustration men tillslut fick vi upp dem. Fint var det ändå och vi firade fina Emmas födelsedag genom att äta en skum cheesecake och sjunga grattis till henne på tre olika språk!
 
 
Några tjejer som stod och trängdes på toa för att borsta tänderna och iaf försöka bli fräscha för natten.
 
 
Forrest Gump vägen, behöver jag säga mer?
 
 
Maja och Elsa som posar fint i någon stad som jag inte längre minns namnet på.
 
 
Ögonblickbild jag tog ut genom fönstret på vägen någonstans i New Mexico
 
 
Bella som tittar på åskvädret i Texas. Där satt vi och sökte wi-fi och såg på blixtarna i säkert en timme.
 
 
Rebecka och Elsa som gör sig redo för att gå och lägga sig i tälten några mil utanför Santa Fe
 
 
Tacomiddag vid Santa Fe med favoriterna
 
 
Tre glada tjejer som hamnat bakom resten av gruppen när vi sprang omkring och såg på hus
 
 
Route 66 igen
 
 
 
Snart är det ett år sedan jag och Maja satte oss på ett plan med 30 främlingar och åkte till USA. Jag saknar att glida förbi USA i en liten minibuss med ett gäng tjejer som under dessa tre veckor kom att bli min familj. Jag saknar att bo i äckliga campingtält och småtjafsa med Maja om typ allt som det går att tjafsa om för att vi levde så tätt inpå varandra. Jag saknar att se alla de där coola sakerna som man bara tidigare drömt om och nu bara kan drömma sig tillbaka till. Jag saknar våra äckliga luncher, jag saknar när vi slängde oss i campingpoolerna efter våra långa dagar på upptäcktsfärd. Jag saknar alla underbara människor jag lärde känna under den här tiden!
 
Arkivbilder  /  37  Kommentarer

Gustav

 
Här har ni några bilder på min kära pojkvän när han sitter och ser koncentrerad ut med en gitarr i handen. Jag fotograferade honom till ett fotoprojekt i skolan (som jag lämnade in idag och har därmed endast två saker kvar att lämna in sedan är gymnasiet klart!!!!!!) Gustav är iaf världens finaste människa, på riktigt, så jäkla snäll och omtänksam så att det gör ont i en. Han är också helt jäkla sjuk i huvudet, har en hemsk humor men han får mig ändå att skratta ungefär hela tiden.
På tal om något helt annat, kan jag vara mer okreativ med rubrikerna på mina inlägg? Blir så less på mig själv.
 
Foto - Porträtt  /  11  Kommentarer

Boktips

 
 
 
Jag är en boktönt, därför tänkte jag tipsa om några böcker som gör mig glad men också lite ledsen.
 
Anna and the french kiss. Stephanie Perkins - Är besatt av den här boken, inte bara för att karaktärerna bygger så fina och starka relationer mellan varandra men också för att den utspelar sig i Paris och det beskrivs i boken på ett sånt otroligt vackert sätt så man kan inte låta bli att bli kär i staden!
 
To all the boys I've loved before, P.S I still love you. Jenny Han - Typ världens gulligaste kärlekshistoria någonsin! Det är en sån här typisk "vi låtsas vara i ett förhållande för att göra en annan kille avundsjuk" historia som såklart slutar med att paret får känslor för varandra men alltså, världens finaste och gulligaste. Blir så glad av den 
 
Kanske är det allt du behöver veta. E. Lockhart - Den här boken går inte riktigt att beskriva, läs den bara.
 
Sista sommaren (med dig) Ann Brashares - Den här ska man läsa på sommaren när man är i stugan eller på någon ö eller vad som helst. Så himla fin. Jag älskar den!
 
The Mortal Instruments. Cassandra Clare - För att slänga in lite fantasy i det hela. Ska du läsa den här får du dock inte ha problem med övernaturliga saker, men den är så jäkla bra. Jace som är en av huvudrollerna i den här bokserien är min favoritkaraktär i alla böcker jag någonsin har läst, så underbar!
 
Allt med Sarah Dessen - Hennes böcker är verkligen såna här man läser bara för att fly undan livet ett tag, går inte heller att välja en favorit bland hennes böcker för de alla är så himla fina!
 
 
Tips  /  18  Kommentarer