Nu åker jag och Elin till Paris!!

 
Imorgon klockan sex på morgonen börjar min och Elins resa till Frankrikes huvudstad! Paris är ett av mina topp 3 drömresemål som jag nämnt tidigare (De andra två är London och New York och de har jag lyckats checka av) Så det här ska bli så himla kul! Vi stannar till tisdag eftermiddag då vi flyger tillbaka till Sverige. Förhoppningsvis så går allt bra och vi går inte vilse allt för många gånger.
Känns helt sjukt att det äntligen händer. PARIS! Åh så underbart.
 
Har ni några tips på ställen att äta på i Paris, ställen att besöka eller bra shoppingställen så kommentera! Alla tips uppskattas!
 
Övrigt  /  32  Kommentarer

Hur hemma ser ut för mig

 
Detta flyttade jag ju tekniskt sett ifrån när jag var 16 år för snart 3 år sedan, men i september lämnar jag Norbotten bakom mig på riktigt, jag säger hejdå till Sverige till och med. Jag flyttar till Skottland. Fyfan vad sjukt. Hur ska jag kunna säga hejdå till det här?
 
Foto - Natur  /  21  Kommentarer

Genuin lycka

Människor i mitt liv som jag är så otroligt tacksam för.
 
Har nämnt detta en massa gånger på bloggen nu men jag är faktiskt chockad över hur bra jag faktiskt mår. 2016 var ett otroligt jobbigt år för mig. Min farmor, en av de människorna jag stod närmast och älskade mest slets ifrån mig och jordlivet bara sådär. Jag hann inte ens greppa tanken att hon faktiskt var sjuk innan hon plötsligt var borta från mig. Sådan smärta har jag aldrig känt förut. Så hjärtskärande tung att jag hade svårt att ens vakna och andas ibland. 
 
Jag vet inte riktigt när saker började vända men i och med att året blev 2017 kom jag plötsligt på mig att skratta högt igen, känna glädje i att kliva upp på morgonen och faktiskt vilja vistas bland mina vänner igen och inte bara isolera mig i min lägenhet. 
 
Idag mår jag bättre än jag gjort på så så länge. Jag känner mig så fantastiskt lycklig över livet, allt som händer och människorna runt omkring mig. Jag är så tacksam för allt jag har och samtidigt som jag ibland än idag går och lägger mig med tårar i ögonen och ett hjärta som värker efter min fina farmor så kan jag ändå skratta, må bra och faktiskt inte skämmas för det. Jag har kommit så långt sedan 27 augusti då farmor försvann ifrån oss och jag är så tacksam för det.
 
Nu börjar slutspurten av mina gymnasieår, om tre månader och två dagar står jag och skriker med studentmössan på, mina sista månader i Luleå är här, nedräkningen har börjat och jag är så jäkla redo.
Och vet ni! Jag kom in på universitetet i Skottland! Mitt toppval! JAG KOM IN! Gud så sjukt!!!!! Så till hösten flyttar jag mest troligt till Edinburgh för att läsa fotografering i 4 år, helt galet.
 
Vardag  /  30  Kommentarer