Några torsdagsselfies

Väldigt glad i min Fanta tröja
 
Idag har jag hunnit vara förbi banken en snabbis och öppnat upp ett nytt konto inför Skottland. Sedan gick jag iväg till Ellen för att umgås en stund för henne. Vi pratade en massa och klagade på livet i vanlig ordning innan vi drog iväg till Safari för att fika en snabbis. Blir ju alltid lite glad i hjärtat av att vara med Ellen.
Nu ska familjen snart iväg för att gå efter Midnattsolstigen och efter det är planen att åka förbi Poikkijärvi för att hälsa på farfar. Mystorsdag helt enkelt.
 
Vardag  /  5  Kommentarer

Böcker jag läst under sommaren

 
 
The unexpected everything. Morgan Matson.
Det jag gillade med den här boken var att den kretsade väldigt mycket kring ett stort kompisgäng och inte bara en person och hennes bästa vän som det brukar vara. Den var väldigt mysig att läsa fast också lite klyschig ibland.
 
Always and forever Lara Jean. Jenny Han.
Det här var sista delen i triologin om Lara Jean och den var precis lika gullig och mysig som de tidigare böckerna. Jag älskar alla relationer i de här böckerna och jag är på riktigt kär i Lara Jean. Hon är ju världens gullunge.
 
Det lilla bageriet på strandpromenaden. Jenny Colgan. 
Det här är den bästa boken som jag läst på hur länge som helst. Jag älskar exakt allt med den. Jag vill bo på ön den utspelar sig på och jag vill ha huvudrollens fågel Neil som husdjur. Boken är otroligt rolig och får en att bli så glad samtidigt som man till vissa kapitel inte kan sluta gråta. Den är så fin på alla sätt och vis. Läs den om ni inte har gjort det!
 
Tips  /  9  Kommentarer

Första doppet och fika med en bästis

 
Nu har jag äntligen checkat av att bada utomhus i sommar. Vi var ett gäng som drog till Gültza igår, badade och "solade" i den lilla sol som ville kika fram. Det var inte skönt alls i vattnet och man ville mest dö men nu kan man iaf säga att man har gjort det. Det var otroligt kvavt i luften och vi hade dragit runt på stan hela dagen så tanken på att bada kändes fin. Att verkligen göra det var mindre fint.
 
Imorse sade jag hejdå till Gustav, blev verkligen jättedeppig efteråt och låg i sängen och omvärderade mitt liv, jag lider av brutal PMS just nu alltså. Jag spenderade denna väldigt fina dag med att sitta på tåget i fyra timmar för att åka till Kiruna. Vilket inte var så jättekul. När jag väl kom fram drog jag iväg och fikade med Marre på ett nytt fik i stan. Vi snackade en massa skit (!!!! Marre hatar när jag skriver så haha) och sedan drog vi iväg till en lekpark inne i centrum som de småungar vi är och satt på gungorna och snackade ännu mer skit.
Väldigt mysigt för det är ett tag sedan jag såg henne också nu. Jag tror vi kommer hinna ses en gång till innan hon flyttar till Sundsvall och jag till Edinburgh, sorgligt :( 
 
Vardag  /  11  Kommentarer