Veckan som gick

 
- Jag och Gustav har börjat känna på sambolivet. Han ska ju följa med mig till Skottland (tror jag inte har nämnt det på bloggen?? Men så är det) Så han har sagt upp sin lägenhet för att spara pengar och bor för tillfället med mig i Luleå. Det är ju inte så annorlunda mot hur det har varit tidigare egentligen, bara det att hans saker är överallt, jag tvingar honom att diska oftare och det blir en massa jäkla mat som ska handlas hela tiden
 
- Jag har gått på en massa mysiga promenader och haft fin egentid då jag bara lyssnat på podcasts och läst bra böcker
 
- Jag har hunnit med två körlektioner och en massa teoriplugg, kan någon bara ge mig körkortet nu så jag slipper detta?
 
 
- Har tagit första doppet, det var kallt.
 
- Åkt hem till Kiruna och börjat inse att min tid i Sverige börjar ta slut när jag kollat upp hur många fler hemresor jag kommer hinna med i sommar
 
- Tagit en fika med Marre
 
 
- Tagit en fika med Ellen också
 
- Jag har gått midnattsolstigen med familjen för första gången någonsin. Jag har alltså bott i Kiruna i 16 år och pendlat fram och tillbaka till staden i 3 år men aldrig gått midnattsolstigen? Wow.
 
- Hälsat på hos farfar
 
- Gråtit en skvätt, funderat på livet, tagit mitt i natten promenader och haft långa telefonsamtal
 
- Tagit några mysiga cykelturer i stugan med Melvin
 
- Doppat fötterna i vattnet i stugan också, det var också kallt.
 
Vardag  /  21  Kommentarer

Älskade Kiruna

 
 
 
Lite mysbilder från kvällen då vi gick efter Midnattsolstigen. Nog är det något speciellt med min hemstad ändå. Det är ju rätt vackert där. Jag och Ellen pratade här om dan om när folk säger åt oss att "åk ut och res och upplev, stan står ju kvar" och det är ju allt annat än sant gällande den här lilla gruvstaden. När jag kommer tillbaka från Edinburgh om fyra år (om jag nu kommer tillbaka) kommer ju staden knappast se ut som jag lämnade den. Bara när jag har varit borta i en månad nu kommer jag ju hem till något nytt på grund av stadsflytten. Det är lite galet faktiskt.
 
 
Foto - Natur  /  26  Kommentarer

4 från senaste dygnet

 
1. En liten outfit
2. När vi nästan hade gått klart Midnattsolstigen och familjen bestämde sig för att gå och titta på utsikten.
3. Vi kom fram till Loussatoppen tillslut (stans slalombacke) och där satt väl pappa mest troligt och skröt om hur fantastiskt Kiruna är. Han gillar att göra det nämligen.
4. En söt liten Ellen när vi tog en liten fika på Safari. Jag tog en islatte för jag tänkte att det skulle vara varmt ute, det var inte varmt ute, jag borde ha tagit en vanlig latte.
 
Vardag  /  14  Kommentarer