Sagostunder som dessa

 
 
 
 
Sötisfamiljen <3
 
Den här kvällen var så otroligt mysig! Vi hade just ätit på en jättefin restaurang och småshoppat lite i Palladium innan vi drog iväg på en liten promenad för att få se Old Town upplyst (alla kyrkor och torn lyser upp på kvällen i Prag) Det är nog ett av mina favoritminnen från den resan. Hur vi bara gick runt i snöfallet och såg på de gamla husen och kikade in i affärerna. Ta mig tillbaka dit nu tack!
 
Foto - Resor  /  31  Kommentarer

Ett favoritkonto på instagram

 
Älskar "theimaged" på instagram, kontot består av en massa bilder från olika fantastiskt vackra miljöer som olika fotografer tar. Kan sitta och bläddra bland bilderna där hur länge som helst. Önskar att jag var lika dutkig som de fotograferna som dyker upp där är. Men det är galet med inspo över alla bilder, blir alltid så sugen på att gå ut och fota när jag ser dem!
 
Instagram  /  33  Kommentarer

Vackra kyrkor och arkitektur

 
 
 
 
 
 
 
Det finns faktiskt två kyrkor i Prag som kallas för St Nicholas-kyrkan, förvirrande va? Bilderna i mitten är från kyrkan nära Old Town Square, precis bakom den mer kända kyrkan som syns överallt i Prag typ (bla på sista och första bilden). Det är helt galet hur många kyrkor dom hade i den lilla staden nu när jag tänker efter. Bara tre stycken trängdes vid Old Town Square. Hur som helst så rådde det fotoförbud i kyrkan ni ser insidan av på bilderna, jag kunde dock inte låta bli och fotade ändå, kvaliten är inte den bästa för det stod en vakt och blängde på mig en bit bort och jag ville ta bilderna fort innan han kom och sa åt mig.
Foto - Resor  /  32  Kommentarer