Övergiven tågstation

 
 
 
Haha fick inte fota min kära bror om han inte fick ha skoterhjälmen på sig på bilderna, de blev ju ändå lite småcoola då iaf. Vi var iaf ute och körde skoter för någon vecka sedan och då åkte vi förbi gamla tågstationen så jag passade på att fota lite till mitt Kiruna-projekt då.
 
Foto - Porträtt  /  19  Kommentarer

Hjärtlampan

 
Det är sånt här som händer när jag pratar med Marre i telefon i 2,5 timmar. Hon ger mig så mycket kärlek. Haha nej jag vet inte, jag satt och lekte i photoshop medan vi pratade och det var detta som smet ut ur mitt lilla huvud. Lite smågulligt. Vi får se om jag arbetar vidare på den för då kanske jag kan använda den till en redovisning i graf??? Hihi vi får se helt enkelt. 
 
Idag är det söndag och helgen är snart över igen. Jag har iaf haft det jättebra, igår hann vi med en jättekul skotertur runt stan innan gäster började komma för att fira mamma som fyllde år så grattis till min älskade mor ♥ Idag ska jag och bror dra till ishotellet och se hur det ser ut där i år. Tror jag senast var där när jag gick i åttan för fyra år sedan så det ska bli jättekul att få besöka igen!

Photoshop  /  23  Kommentarer

Slädhundstävling

 
Mitt kusinbarn Noomi tävlar och tränar med slädhundar (vilket är jättecoolt!) så när hon hade en tävling för några veckor sedan så åkte jag och pappa dit för att kolla och fota. Hon var jätteduktig, vann och allt hihi! :)
 
Foto - Djur  /  25  Kommentarer