Drömmen som gick i uppfyllelse

 
Så idag hände det. Jag har flyttat till Edinburgh. Så himla mycket nya intryck, förväntningar och saker som ska göras att min kropp bara gett upp. Jepp, jag har gått och blivit sjuk. Jag blir alltid sjuk när något stort ska hända dock så jag var inte särskilt chockad. 
Imorse åkte vi i alla fall, jag kunde inte ta in det ens när vi satt på planet. 
 
 
Inte ens nu när vi är här har jag riktigt kunnat ta in det. Det känns mer som en resa, det kan ju bero mycket på att jag nu bor med familjen på ett hotell istället för studentboendet där jag ska sova min första natt när Gustav kommer på söndag. Efter att vi navigerat oss in i stan från Edinburgh Airport och checkat in på hotellet så gick vi mot Old Town där min och Gustavs framtida lägenhet ligger (skriver på alla kontrakt och får nycklarna imorgon)
 
 
Vi gick runt på området vid lägenheten och insåg snabbt att det låg ett stenkast ifrån The Royal Mile vilket är en stor turistgata och bara fem minuters gåavstånd därifrån ligger Prince's Street var all shopping finns (där finns även slottet och en så otroligt fina park som jag antagligen kommer skriva en massa om sedan för jag har en känsla av att jag kommer spendera en massa tid där) Att gå runt och kika på staden på det här sättet fick mig att längta så efter att faktiskt få igång en vardag här med Gustav! Att gå på en massa mysiga caféer, hitta en massa mysiga parker och affärer, fotografera varje lite gatusten. Är bara så otroligt taggad på hela den här upplevelsen ♥
 
 
Efter att vi varit och kollat in området så gick vi och åt middag på en pizzeria. Vilket var galet behövligt, jag var vrålhungrig efter den här resedagen. Bara ätit en massa äcklig flygplansmat.
 
 
Men eftersom att det är Edinburgh vi pratar om så började det förstås regna när vi satt ute och åt så vi gick in istället. Lokalen var ju dock supermysig så det gjorde inte så mycket.
 
 
Sedan började vi gå tillbaka mot hotellet men hann stanna för en snabb shopping där jag fick med mig två nya tröjor hihi. 
Imorgon ska jag som sagt iväg och skriva på kontrakt för lägenheten, kika runt i rummet, eventuellt släpa dit lite kläder och sedan ska resten av dagen spenderas med en massa familjemys.
 
Vardag  /  21  Kommentarer