Konstnärligt

 
 
 
 
 
 
 
Louvren är ett av de få museum som jag uppriktigt kan säga att jag tyckte om. Jag hatar museum i vanliga fall så jag blev lite småchockad när jag faktiskt tyckte att det var kul att gå runt där. 
Enda anledningen till att vi drog dit var ju för att vi kände att vi inte kunde åka till Paris utan att se Mona Lisa. Alla hade pratat så mycket om hur överskattad hon är och hur liten tavlan var att jag faktiskt blev positivt överraskad när vi kom dit. Tavlan var faktiskt rätt stor, den ser bara så liten ut eftersom att den är på en ensam vägg och Mona Lisas ögon följde en sådär som de tydligen ska göra när man rörde på sig. Läskigt.
Det finaste med Louvren var ändå när vi stannade vid ett fönster och såg utsikten på sista bilden, det var först då jag insåg att vi var i Paris på riktigt. Vacker stad det där alltså.
 
Foto - Resor  /  24  Kommentarer

Reseögonblick som jag saknar

 
- Första gången vi kom upp från tunnelbanorna till gatorna på Manhattan och såg höghusen i New York, fyfan vilken känsla det var alltså
 
 
- Gå från Piccadilly Circus till Oxford Street efter att mörket smugit sig över London
 
 
- Att flyga helikopter över Grand Canyon
 
- Sitta under Eiffeltornet mitt i natten och bara se det lysa mot himmelen
 
 
- Besöka Disney World i Florida
 
 
- Gå igenom ett snöigt Prag
 
 
- Springa runt på casinon i Las Vegas
 
- Äta crepes vid Louvrén
 
 
- River-rafting i Lansing 
 
- Sitta och skratta med farmor, farfar, mormor, morfar, morbror och familjen på ett hotell i Turkiet
 
 
- Se solen gå ner över Hollywoodskylten
 
- Hyra paddelbåt med farbror, pappa och mina kusiner i Mallorca
 
 
- Besöka frihetsgudinnan
 
Övrigt  /  28  Kommentarer

Louvren

 
Om man är i Paris så är det självklart att man måste förbi Louvren för att fota den där pyramiden som hela världen har fotat. Vi gick även in i Louvren senare på kvällen då det är gratis inträde för ungdomar under 25 på fredagkvällar efter 18.00 (TIPS!!!!!!!!) Men vi var som sagt tvugna att springa förbi på dagen ändå bara för att. 
 
Foto - Resor  /  24  Kommentarer