Utsikten från Washington Monument

 
Det lilla lilla huset man kan se där är Abraham Lincolns monument hihi
 
Taggen på bilden berodde mest pga att vi nästa dag skulle till New York, höll på att svimma av lycka faktiskt haha. Men en fin pose av mig framför monumentet iaf (jag såg förjävlig ut, helt röd i ansiktet och håret som står åt alla håll, men så blir det efter 12 timmars sightseeing i Washington)
 
 
Huset vid fontänen är vita huset, jayjay, är inte så stort som man kanske hade trott
 
Och så drar vi därifrån i solnedgången. 
 
Så ja vi åkte upp i monumentet också, detta kostade bara kring en dollar typ? Fast man var tvungen att boka långt i förväg tydligen. Det var lite coolt faktiskt. Då kan man iaf säga att man varit inne i Washington Monument, inte alla som kan det. 
När vi kollat in utsikten över USA's huvudstad så packade vi ihop vår lilla picknick, drog tillbaka till campingen för sista tältnatten innan vi drog till min absoluta ABSOLUTA favoritstad (New York)
 
Foto - Resor  /  27  Kommentarer

Picknick

 
Jag, Maja, Elsa och Bella drog till Abraham Lincoln monumentet igen utan resten av gänget (vi ville se de i dagsljus), sedan gick vi till Washington Monumentet där vi satt på en liten skuggfläck på gräsmattan och väntade in resten av gänget, vi hade picknick sedan precis bredvid monumentet, jättemysigt faktiskt.
Foto - Resor  /  20  Kommentarer

Mysiga parker och monument i DC

 
Jag som enhörning
 
 
 
Utanför Abraham Lincolns (insåg att jag stavat hans namn helt fel, pin) monument kan man hitta detta:
 
 
 
Ännu ett gäng bilder från DC, har typ 5000 mer (det fanns rätt mycket att fota i den staden)
 
Foto - Resor  /  24  Kommentarer