About me

Eftersom att vi är inne i den här perioden där allt är grått och min inspiration ligger på 0 så kör vi på en "lite rolig fakta om mig ha ha ha ha" grej.
 
1. Jag är den tjatigaste människan du någonsin kommer träffa. Jag ältar, jag gråter, jag klagar, jag tjatar och påminner och är allmän jobbig. 
 
2. Jag pratade om det här med Elsa idag, men jag använde många engelska fraser redan innan jag drog till USA i somras men nu är jag GALEN. Börjar nästan alla mina meningar på svenska och avslutar dem på engelska, hjälp mig någon.
 
3. Jag har aldrig varit något annat än blond. Blondin 4 life.
 
4. Om jag bestämmer mig för något så kämpar jag verkligen för att jag ska uppnå det jag vill.
 
5. Jag är envisast i VÄRLDEN
 
6. Jag blir väldigt ivrig över minsta lilla grej
 
7. Gillar jag något så gillar jag inte det jag ÄLSKAR det, grejen jag gillar ÄR MITT LIV. 
 
8. Jag klarar inte av tystnader med människor, jag blir stressad och bara slänger ur mig en massa dåliga skämt och pratar om typ allt, kan typ bekänna mina hemligaste hemligheter för en främling bara för att slippa stå ut med tystnad (förutom när jag jobbar, då är jag av någon anledning oftast väldigt tyst av mig)
 
9. Jag är 18 år gammal, och om någon frågar mig vad min favoritfilm är så svarar jag fortfarande "High School Musical"
 
10. Jag är otroligt känslosam av mig
 
11. Jag är beroende av listor, jag har listor till ALLT! Vad jag ska göra efter skolan, vad jag ska gymma, var jag vill resa, vilka böcker jag vill läsa, var jag har rest, vilka böcker jag har läst, vilka serier jag kollar och måste hålla koll på osv. osv.
 
12. Jag har ett anteckningsblock som jag alltid bär med mig och klarar inte av att låta folk läsa ur det utan att jag sagt att det är okej. Inte för att den är särskilt hemlig men jag skriver ALLT i den så det känns väldigt personligt. (Det är där jag har alla mina listor)
 
13. Jag tror absolut på att ailiens finns och jag tror att det finns en möjlighet att det i havet finns ett djur som liknar sjöjungfrur. Förstår inte folk som vägrar att tro på det? Jag menar girl, vi vet typ ingenting om havet, vi har knappt börja utforska det. Samma sak med rymden. Vem vet vad det finns för varelser där ute?? 
 
Mer om mig  /  31  Kommentarer

Äntligen


Jag har varit sååå taggad på det här så otroligt länge så det känns så skönt att julen ÄNTLIGEN ÄR TILLBAKA! Jag har dragit på mig min jultröja, ska pynta mitt rum och baka pepparkakor (igen) det är så otroligt mysigt alltså! Igår pyntade vi hela huset i Poikkijärvi också, det tog fem timmar totalt, helt sjukt vad många tomtar farmor har alltså, tur för oss så hade hon märkt upp allting ordentligt så vi visste ungefär vars allt skulle. 
 
Den här dagen har också börjat bra. Jag har äntligen börjat få ett resultat med mitt University Application Letter som jag faktiskt börjar känna mig nöjd med. Portfolion har också börjat se bra ut och jag ska boka tid för engelskatestet i Stockholm. (Det är ett måste att göra det testet för att kunna studera i Skottland). Min studievägledare skulle översätta studieplanen så jag kan få mina betyg på engelska också så jag börjar äntligen känna mig redo att skicka iväg allt. Saker och ting faller på plats och det känns SÅ skönt att någonting äntligen går bra för mig. 
 
Christmas  /  40  Kommentarer

Torsdagslista

 
Vad ser du fram emot den här helgen? 
Att julpynta i Poikki med Jordan och min kära bror och bara mysa på och få in julkänslorna!
 
Vilken låt har du lyssnat mest på den senaste tiden? 
Jag är i en podcast-period just nu (jag är typ alltid det tho) så jag lyssnar typ inte på musik???? Men jag har under en längre tid lyssnat mycket på Unbelievers av Vampire Weekend, jättemysig låt ju
 
Hur ser du oftast ut till vardags?
Det är så himla olika alltså, vet inte hur det har blivit så? Men ibland har jag kjol, ibland har jag klänning, ibland har jag kostymbyxor, ibland har jag jeans. Samma med toppar, alltid olika, och frisyrer är också alltid olika. Sminkad är jag oftast också haha, det är väl så jag kan beskriva det.
 
Vad gjorde du igårkväll?
Gymmade
 
Vad längtar du efter just nu? 
Julen såklart, sedan längtar jag också mycket till resorna till Prag och Paris, och tills när mitt ansökningsbrev till universitetet äntligen är klart så jag kan skicka iväg det och börja fokusera på annat rörande den eventuella flytten.
 
 
Vilken färg har du mest klätt dig i under den senaste månaden? 
Mycket brunt/beigt och grått
 
Vad sparar du till just nu? 
Fickpengar till resorna jag ska dra på, är så taggad på båda två!
 
Vem saknar du? 
Min farmor förstås ♥
 
Nämn dina tre favoritband/artister? 
One Direction förstås, Ariana Grande och OneRepublic typ
 
Bästa saken som hände dig förra sommaren? 
Det var nog London-resan faktiskt, var så himla mysigt att vara där med familjen! (Nu menar jag sommaren 2015 och inte 2016 haha)
 
 
Senaste utlästa bok:
Mitt perfekta liv - Sarah Dessen, andra gången jag läste den faktiskt, den är ju så mysig
 
Jag tränar: 
På gym
 
Vad är det bästa som har hänt den här månaden?
Att min familj bokade resa till Prag! Kommer bli så mysigt!
 
Vad har varit det sämsta som har hänt den här månaden? 
Det har inte hänt något speciellt hemskt men jag har mått lite dåligt psykiskt, slutkörd, trött och ledsen osv, det suger ju. Men förhoppningsvis så vänder det snart på sig.
 
Vilka serier har du sett den här månaden? 
SKAM (jättebra serie, tips tips tips!!!!!!), Once Upon A Time, Friends och Modern Family
 
 
Senaste saken som fick dig att gråta? 
När jag pratade med Jordan om farmor. Saknaden är så otroligt stor.
 
Senaste gången du sade att du älskade någon? 
Haha typ när jag sade hejdå till Ellen eller Poy, minns inte vem. Jag har rätt lätt för att slänga runt de orden hihi
 
Plats du vill besöka? 
Nu är ju de självklara svaren Prag och Paris eftersom att jag faktiskt ska dit. Men jag hade velat åka till Santorini, Berlin, Edinburgh (såklart), Sydney, Island, Venedig, Rom och en massa andra städer. Sedan så har jag ju alltid en enorm längtan till New York!
 
Vad skickade du sist i sms? 
79 om d är vid fönster
 
Favoritstad? 
Alltså behöver ni ens svaret på det här? New York obviously ♥
 
Vilket var det senaste landet du besökte? 
The United States Of America (låter mycket coolare så än att bara skriva USA)
 
Tidsfördriv  /  36  Kommentarer