Påsken i Poikki

Ännu ett par bilder från påskhelgen i Poikki.
Jag hade planerat att åka tillbaka dit redan i tisdags men vädret har varit så jäkla dåligt så jag har varit i stan och övningskört en massa. Jag har hunnit träffa några av tjejerna här i Kiruna också :pPpP Idag drog vi tillbaka till poikki och har spenderat dagen med att köra skoter och umgås med släkten. Imorgon blir det nog en liknande dag, på kvällen ska vi iaf packa ihop för att åka till vår stuga i Junis. De närmaste veckorna kommer nog jag vara i Kiruna rätt mycket, planen var att jag skulle försöka vara i Luleå några helger under april men så länge som det är skotersäsong så kommer jag nog pendla emellan rätt mycket.
Foto - Vardag  /  22  Kommentarer

Porträtt från varje årstid

Jag tycker ju arkivbilder är så himla kul men samtidigt hatar jag inlägg då jag bara slänger in ett par arkivbilder och försöker låtsas som att de är tagna nyligen. Så det här kändes lite roligare.
Arkivbilder  /  33  Kommentarer

Lek i snön

Jag tog några tjuvbilder på Melvin och Gustav när de hade snöbollskrig för ett par dagar sedan i byn, gillar bilderna rätt mycket faktiskt. Jag hade lite tur med ljuset och färgen på himlen :)
Foto - Barn  /  26  Kommentarer