Someday my prince will come

 
 
 
Foto - Porträtt  /  39  Kommentarer

Vinter i Luleå

 
 
Det är fotoprojekt på fotoprojekt på fotoprojekt för mig i skolan just nu. Ett av dem är temat "Vinter" som vi ska redovisa på måndag. Jag försökte under en håltimma när jag skulle hem för att äta och så i måndags, ta några vinterbilder på vägen. Jag blev inte nog nöjd med resultatet för att jag faktiskt ska kunna använda en av bilderna för att redovisa men eftersom att jag har så dåligt med bilder så kan jag ju lägga upp dem här.
Till själva redovisningen tar jag nog bara någon norrskensbild eller annan "vinterbild" som jag tagit de senaste månaderna.
Fotografi  /  34  Kommentarer

Snövit

 
Igår släpade jag Poy till fotostudion och tvingade henne att stå modell för mig. (Hon gick med på det för länge sedan så jag tvingade inte och släpade inte egentligen, hon var rätt villig faktisk). Det här är början på ett projekt jag ska jobba med hela terminen i kursen media, samhälle och kommunikation. Jag ska göra ett fotoprojekt som jag inte har gett något ordentligt namn än men det handlar lite om "Tänk så hade inte alla prinsessorna fått ett lyckligt slut". Här ovan ser ni början på Snövit. Det är enda bilden jag har hunnit redigera än men jag har ett gäng andra som antagligen kommer dyka upp på bloggen snart.
Hur som helst så är jag jättetaggad på det här projektet och det var väldigt kul att vara i fotostudion och ta bilder som jag faktiskt hade en tanke bakom istället för alla tusen porträttbilder jag och tjejerna alltid tar där.
Foto - Porträtt  /  31  Kommentarer