Fourth of july

 
Fourth of july spenderade vi på en baseballmatch i Memphis och vi körde verkligen all in. Vi klädde upp oss som galningar och drog sedan iväg för att se på en match mellan Memphis och Nashville. Det var rätt coolt att se fast jag inte fattade någonting. Ska jag vara ärlig så var alla dance-offs i pauserna roligare än själva matchen (ojdå hihi). 
Foto - Resor  /  49  Kommentarer

Favoritgänget

Smålängtar lite till oktober då jag får träffa dessa sötisar igen
 
Har inte alls skrivit om mitt liv sedan jag kom hem från USA? Jag har iaf jobbat en massa, varit i stugan, umgåtts med mina kära vänner och deppat (händer lite tråkiga saker i mitt liv just nu)
Idag började skolan, jag har inga som helst åsikter om det. Jag är bara neutral helt enkelt, det var hur som helst kul att träffa mina kära vänner igen. Vi köpte kaffe, satte oss i parken en stund och gick runt på stan. 
Jag har också hunnit med mitt första gympass efter sommaren idag. Eftersom att jag är lite småsjuk så tog jag det galet lugnt men det kändes ändå så om det inte är ett bevis på att jag är ur form så vet jag inte. Det känns iaf skönt att dra igång igen och förhoppningsvis så hjälper det mitt humör också.
Foto - kompisarna  /  23  Kommentarer

Hot Springs

 
 
 
 
 
Det här måste ha varit vårt tråkigaste stopp på hela resan. Så ointressant stad alltså. Den är typ känd för sina badhus tror jag???? Vi hade iaf en mysig eftermiddag på stranden och campingen. Även om vi klagade på det heeeela tiden så var campingen faktiskt sjuk mysig, man umgicks ju mycket mer än vad man skulle ha gjort på ett hotell. Det var lite kul när vi var i Hot Springs för på campingen när vi satt och pratade så visste ingen av oss vilken stat det var vi var i. Det var först när vi gick in på snapchat och bläddrade bland filtren som vi insåg att vi var i Arkansas. (För många stater på för lite tid, det blir lite förvirrande tillslut)
 
På tal om annat så börjar jag sista året på gymnasiet imorgon, huuuuur sjukt??? 
Vardag  /  25  Kommentarer