En sån här studiobild

Jag var i studion och fotograferade till ett fotoprojekt i skolan så jag passade på att ta en vanlig porträttbild innan jag smet iväg. Hade en lite galen sminkning sedan en plåtning tidigare men tyckte jag lyckats rätt bra med att få bort det mesta av sminekt. 
Känns också såååå skönt att jag ska fixa håret på måndag, är så less på mitt långa slitna hår och min fula utväxt.
 
Tack för alla frågor jag fått i frågestunden förresten! Ska nog publicera ett inlägg med några av frågorna imorgon, tror jag kommer vara tvungen att dela upp det i två inlägg haha! :)
Foto - Porträtt  /  41  Kommentarer

Frågestund

 
Eftersom att jag har lite bloggtorka just nu så tänkte jag passa på att ha en frågestund, det är ju ett år sedan sist så varför inte liksom? 
Så ställ en massa frågor nu! :)
Mer om mig  /  42  Kommentarer

Insta lately

Vill påminna er om att även jag har instagram, celinelf heter jag där om någon av er vill följa :)
 
Jag har blivit så dålig på det här med vardagsinlägg, vet aldrig hur jag ska starta dom. Jag kan väl börja med att klaga på min uppdatering på instagram, inte alls nöjd med den men det finns ju inte särskilt mycket att fota just nu alltså. 
Igår var jag iaf och fikade med Elin, vi var runt på stan och så också innan hon skulle iväg på dansen. Idag har jag inte gjort något speciellt alls, pluggat, städat, sett på serier typ. Jag ska iaf snart släpa mig upp ur soffan för att köra ett benpass på gymmet. :)
Instagram  /  45  Kommentarer