Första intrycket av hotellet var mest "wow"

Bilderna blev rätt dåliga faktiskt, till mitt försvar var klockan fyra på natten och min största prio för stunden var inte att ta bra bilder just då.
 
Bilderna gör inte hotellet rättvisa kan jag börja med att säga. Som sagt så kändes allting verkligen superlyxigt. Älskade verkligen utseendet på hotellet.
Rummen och uppbyggningen av hotellet (placeringen av restaurang, pool osv.) var väldigt lik Royal Dragons (där jag var med familjen för fyra år sedan), nästan identiskt så det kändes lite som att vara tillbaka där. Precis som när vi var där hade jag och Melvin en egen våning i vårt hotellrum. Älskar hur som helst hela hotellet och längtar redan tillbaka!
Foto - Resor  /  26  Kommentarer

Ännu en drömsemester avslutad

Stone Group Hotels misslyckas aldrig.
Royal Holiday Palace (hotellet vi bodde på) var nästan lika underbar som Royal Dragon som vi besökte för några år sedan. Dragon är väl fortfarande snäppet bättre med stranden och maten men annars tycker jag att Holiday Palace var bättre.
Allting kändes otroligt lyxigt och vi har verkligen haft det helt underbart, som vanligt. Det finns inget som är bättre än att resa. 
 
Dagarna i Turkiet har varit rätt lika, de har börjats med pannkaksfrukost för mig (för amerikanska pannkakor slår nog ändå våfflor), sedan har vi legat och solat och badat vid poolen, druckit tonvis med läsk, slush och drinkar och ätit överdrivet mycket mat och glass från poolbaren för allting var ju gratis.
Eftermiddagarna spenderades på stranden och kvällarna gick åt att ta det lugnt, vandra runt på området, gå på showerna, äta ännu mer mat och slöa runt i lobbyn och på terassen. 
En dag åkte vi även in till själva Antalya och så har vi varit runt lite på affärerna på hotellområdet. Det enda som hade kunnat göra semestern bättre hade nog varit om jag hade lite mindre tidsstress och att det inte varit fullt lika molnigt som det varit på två förmiddagar.
Nu känns det ju väldigt trist att vara tillbaka i Sverige, ännu mer tråkigt att vara tillbaka i Kiruna och jag är lite smått avundsjuk på gänget som drar iväg med flygen som går idag. 
Men jag kommer hem aningen brunare och tonvis med bilder och semestern var verkligen riktigt, riktigt bra så det finns inte så mycket att klaga på för min del.
Foto - Resor  /  31  Kommentarer

Imorgon

Ett gäng bilder jag fotat när vi varit i Turkiet 2011 och 2012 
 
Imorgon åker alltså min familj, farmor, farfar, morbror, mormor och morfar med typ hälften av Kirunas befolkning till Turkiet. Alla verkar åka dit nu när direktflygen går haha. Ska hur som helst blir hur jäkla underbart som helst, är så taggad på sol och värme nu och att slippa skolan ett tag är inte helt fel det heller.
Jag har tjatat om det här rätt mycket de två senaste veckorna så det är antagligen ingen nyhet för er.
 
Är iaf hemma i Kiruna nu, tog tåget hit som vanligt. Ska packa om hela väskan igen (wow, jättekul, gud så taggad jag är) och ikväll ska jag bara slöa och se på serier. Ska vila ut mig så mycket jag kan inför den här resan för jag har varit uppe jättetidigt varje morgon den senaste veckan för att gymma och är rätt så utmattad redan nu.
Så yas, packning och sedan blir det en lugn kväll för mig.
Tror jag hinner blogga imorgon då flyget går rätt sent. Men åh vad det här ska bli härligt!
Imorgon åker vi ♥
Arkivbilder  /  75  Kommentarer