En bättre dag

Två bilder som jag snott från både min egen och Majas instagram. Nödlösningar. Jag måste bli bättre på att fota nu.
Känner mig så himla galet glad just nu, har haft en svinbra dag nu när jag tänker efter. Inga särskilt jobbiga lektioner plus att jag hann gå på gymmet på lunchen vilket som av någon anledning alltid får mig på bättre humör. Känns som att jag gör någonting då iaf. Vi fick nästan sluta en hel timme tidigare från skolan idag också och på estetisk kommunikation skulle vi bara se på varandras redovidningar så inget hårt jobb där. Efter skolan drog jag, Ellen och Maja och åt middag på Börje Olssons (tror de har bytt namn men men) Inte världens bästa middag kanske men det är så himla gott så det får duga.
Ikväll ska jag bara sega runt i lägenheten lite, tänkte lägga mig tidigt för att jag ska hinna gå på gymmet innan skolan imorgon. Det är sista chansen innan jag åker till Kiruna.
Det enda negativa med dagen är att jag har fått ont i halsen, hoppas inte jag blir sjuk igen bara.
Vardag  /  26  Kommentarer

Miami

Har världens längtan utomlands just nu (särskilt till USA). Inte så länge kvar tills Turkiet nu! Lite mindre än två månader! ♥
Arkivbilder  /  7  Kommentarer

The Magic Kingdom

Detta är ett gäng rätt uttjatade bilder, jag skyller på min bildbrist.
Idag har det inte hänt något speciellt, var i skolan och så som vanligt. Drog runt lite på stan med Ellen efteråt och sedan har jag haft en sån här väldigt tråkig men behövlig dag. Lagat riktig mat för första gången sedan sportlovet typ, diskat, pluggat och just nu har jag tvättstuga vilket som måste vara det tråkigaste som finns men ser fram emot rena lakan inatt. 
1/3 skoldagar är klar nu iaf, längtar så himla mycket efter lovet nu! 
Arkivbilder  /  47  Kommentarer