Biggan & Håkan

Hade tyckt så mycket om alla bilderna om jag inte hade en massa axlar ivägen på princip alla. Problemen med att fota i kyrkan. Som gäst kunde jag inte precis ställa mig i mitten av gången heller.
Egentligen tänkte jag inte lägga upp några bilder från bröllopet riktigt än men jag höll på att redigera några av bilderna och kunde inte riktigt låta bli.
 
Nu är halva veckan avklarad och snart är det helg, längtar. Är så less på att jobba, ge mig sommarlov nu tack. Uuuusch, det här lovet har definitivt inte varit min favorit. Känns väl antagligen bättre när lönen kommer men just nu har jag nästan lust att gråta. Allt jag ber om är en jävla sovmorgon.
Jobbet på kyrkogården är väl okej antar jag, inte världens roligaste men tiden går rätt fort och vi är oftast klara redan vid ett, två på dagen och då har man ju resten av dagen fri. Så det enda jag egentligen förlorar på att jobba där är den där sovmorgonen. (Jag brukar lätt sova till ett ibland).
Jag har spenderat det senaste dygnet i poikki, det var fint väder och jag ville stanna där över dagen, kändes onödigt att åka hem då jag ändå jobbar där så jag sov över.
 
Nu är jag iaf hemma igen, har suttit och redigerat bröllopsbilder sedan jag slutade för två timmar sedan. Ska fortsätta med det någon annan dag för nu är jag jättesugen på att baka. Ikväll ska jag nog ut och övningsköra också (rädda mig någon) och sedan ska jag umgås med Lovisa.
Foto - Bröllop  /  50  Kommentarer

B/W NYC

Känns lite bättre att gå till jobbet när jag vet att det är det här på bilderna ovanför som är målet. Det och en massa andra städer i USA meeen ...
Som ni kanske märker så saknar jag New York lite mer än vanligt just nu.
 
Jag kan vara rätt seg på att svara på kommentarer också förresten. Jag har lyckats komma upp i lite för många obesvarade kommentarer nu och har gett upp hoppet om att svara på alla. Det är rätt så tidskrävande och jag har blivit rätt seg med bloggen på sista tiden. Hur som helst så ska ni veta att jag läser alla kommentarer, tar åt mig och går in på era bloggar fast jag inte svarar på alla! ♥
 
Arkivbilder  /  37  Kommentarer

Ett bröllop senare

Det har hänt rätt mycket de senaste dagarna. Har mest varit i poikki varje dag och umgåtts med kusinerna. Har bland annat tagit mitt första bad i Sverige i år. Det var iskallt och jag hade ingen bikini så jag fick bada med kläderna på. 
Första jobbperioden är klar nu också och på måndag börjar jag mitt andra jobb på kyrkogården här i poikki. Helst hade väl jag velat ta sommarlov nu men jag behöver pengarna. Tre veckor är inte så jättemycket ändå och så fort jag är klar med det här jobbet så drar jag till London! ♥ Sedan börjar ju skolan fyra dagar efter att jag kommer hem men det undviker jag att tänka på ett tag till.
Det känns knappt som att sommaren har börjat. Det är nästan sorgligt, det är snart augusti och vi i Kiruna har knappt hunnit ha över tjugo grader någon gång än.
 
Igår gifte sig iaf min farbror Håkan och Biggan så det blev bröllop hela dagen. Älskar bröllop så jag hade jättekul, fick även agera bröllopsfotograf igen och det är ingenting jag klagar på. Några bilder från det dyker nog snart upp på bloggen då jag tänkte ordna bilderna fort så att jag kan skicka dem till Biggan och Håkan.
Vardag  /  12  Kommentarer