Biggan & Håkan

Hade tyckt så mycket om alla bilderna om jag inte hade en massa axlar ivägen på princip alla. Problemen med att fota i kyrkan. Som gäst kunde jag inte precis ställa mig i mitten av gången heller.
Egentligen tänkte jag inte lägga upp några bilder från bröllopet riktigt än men jag höll på att redigera några av bilderna och kunde inte riktigt låta bli.
 
Nu är halva veckan avklarad och snart är det helg, längtar. Är så less på att jobba, ge mig sommarlov nu tack. Uuuusch, det här lovet har definitivt inte varit min favorit. Känns väl antagligen bättre när lönen kommer men just nu har jag nästan lust att gråta. Allt jag ber om är en jävla sovmorgon.
Jobbet på kyrkogården är väl okej antar jag, inte världens roligaste men tiden går rätt fort och vi är oftast klara redan vid ett, två på dagen och då har man ju resten av dagen fri. Så det enda jag egentligen förlorar på att jobba där är den där sovmorgonen. (Jag brukar lätt sova till ett ibland).
Jag har spenderat det senaste dygnet i poikki, det var fint väder och jag ville stanna där över dagen, kändes onödigt att åka hem då jag ändå jobbar där så jag sov över.
 
Nu är jag iaf hemma igen, har suttit och redigerat bröllopsbilder sedan jag slutade för två timmar sedan. Ska fortsätta med det någon annan dag för nu är jag jättesugen på att baka. Ikväll ska jag nog ut och övningsköra också (rädda mig någon) och sedan ska jag umgås med Lovisa.
Foto - Bröllop  /  50  Kommentarer