Ännu en lördag

 
 
 
 
Några bilder från förra helgen
 
Lördag igeeen. Första gången någonsin som jag typ bloggar innan sex på kvällen känns det som haha! Idag ska vi hur som helst fira min kära lillebror som fyller 11 år nästa vecka. Blir nog säkert mysigt. Fram till dess ska jag bara göra ingenting.
Foto - kompisarna  /  36  Kommentarer

Escape from the city and follow the sun

Bilder från tumblr, heter celinelf där om ni vill följa. :)
Inspiration  /  2  Kommentarer

Lite smått kaos

Varför jag valde att göra en gif av den här och sätta in Taylor Swift lyrics är ingenting som ens jag förstår.
 
Det har snöat något galet i Luleå det senaste dygnet. Alltså vi/ni i Kiruna ska inte klaga. Mamma sa att det var jättemycket snö i Kiruna men det är ärligt inget mot det som kommit i Luleå. Kom knappt in i lägenheten igår och vägen till matsalen i skolan var igensnöad, igår var det inte ens en gångstig in till området vars jag bor. Luleås väder är lite fucked up faktiskt.
 
Hur som helst så kom pappa först vid halv elva med tåget igår, jag mötte honom på tågstationen innan vi gick och åt en väldigt sen middag på max.
Idag hade jag som vanligt sovmorgon till kvart i tio. Släpade mig då iväg till skolan och gjorde ett prov som faktiskt kändes okej, sedan slutade jag. Satt och pratade med tjejerna medan de åt lunch och gick runt på stan en stund innan jag mötte pappa.
 
Har varit kaos med tågen idag. Igår kväll ställde de in tåget vi skulle åka med, sedan var det plötsligt inte inställt längre vilket som ledde till att vi var tvugna att stressa till tågstationen för att hinna med det. Sedan var det inställt igen.
Blööö. Var tillbaka på tågstationen vid kvart över fyra bara för att få reda på att det tåget skulle bli försenat. Vi lämnade tillslut Luleå vid halv sex och kom fram till Kiruna för ett tag sedan.
Även den här dagen hade väl kunnat vara bättre antar jag, men det känns inte så jättehemskt för jag ser fram emot morgondagen plus att jag funderar på att stanna en extra dag i Kiruna. Vi ser ju vad som händer. 
 
Förresten så har jag blivit helt galet kär i den här låten nu, ingen aning om varför egentligen, den är inte så speciell men den är jättemysig så jaaa... Den är rätt lik A Thousand Years som hon gjorde till Breaking Dawn Soundtracket som jag också var helt förälskad i.
 
Vardag  /  12  Kommentarer