Svartvita arkivbilder

Eftersom att familjen segar på vägen så hade jag lite extra tid över och fick världens lust att redigera svartvit så det slutade lite såhär.
 
Idag mådde jag väl ungefär lika som igår, inte lika ont i halsen på morgonen bara så jag drog till skolan. Det var ju bara en lektion ändå. Efter skolan drog jag, Maja och Selina till McDonalds och "firade" lovet haha. Selina åt ingenting för att hon har något skumt hat mot stället.
Hur som helst så tog vi bussen in till stan sedan. Maja drog hem där medan jag följde med Selina när hon skulle äta haha!
Selina följde med mig hem sedan iaf och var här i några timmar. Vi gjorde ingenting speciellt, pratade på som vanligt, dampade på snapchat osv. Standardsakerna.
Fick just ett sms av mamma att de är vid storheden så de borde nog vara här om några minuter. Vi ska ut och äta middag sedan får vi väl se vad som händer. Mysigt att ha dom här över helgen iaf! Älskar det, känns som när man var liten och åkte till Luleå med familjen.
Hoppas ni alla har en fin helg iaf! ♥
Arkivbilder  /  31  Kommentarer

Snart sportlov

 
Idag blev jag hemma från skolan då jag blivit lite mer krasslig under de senaste dagarna. Kände inte att jag ville få feber eller någonting precis innan lovet så jag stannade hamma för att vila upp mig. Funderar dock på att släpa mig till coop för att köpa nötter då jag är galet sugen på det. Senare i eftermiddag ska jag nog se på skidåkning och så.
 
Imorgon får vi iaf sportlov! Är så himla taggad på det här lovet finns så mycket jag ska göra! Min familj kommer till Luleå imorgon så vi stannar här över helgen innan vi åker hem till Kiruna på söndag. Ska bli sååå skönt att få byta ut tåget mot bil!
Under veckan ska jag gå på skoterkurs vilket jag är lite mindre taggad på då det kommer ta upp hela min tisdag och onsdag, från nio på morgonen till fyra på eftermiddagen. Hur som helst har jag förhoppningsvis mitt skoterkort redan nästa vecka då och det skulle rädda alla mina vintrar för resten av mitt liv haha!
Annars planerar jag, Vilma och Agnes att åka till Björkis för att åka slalom vilket som jag ser sjukt mycket fram emot! Så länge sedan jag åkte slalom.
Sedan ska jag och pappa upp till fjällen någon dag för att fotografera så det här lovet blir nog superbra! Längtar något galet på att få spendera en hel vecka hemma också! ♥
Jag vet inte hur det blir med bloggningen den här veckan då men jag skriver väl om jag har lust och tid!
Hoppas ni alla får en bra helg/sportlov/skolvecka osv.
Vardag  /  41  Kommentarer

Wanties

 
1/2/3
 
 
1/2/3
 
Shopping  /  7  Kommentarer