Drömmen i London

Foto - Resor  /  37  Kommentarer

5 sanningar om mig

 
- Jag har redan hela min framtid planerad. Jag har rätt så många mål, hopp och drömmar så jag är helt säker på vad jag ska göra efter gymnasiet. I alla fall just nu. (Det kan ju ändras med tiden haha)
 
- Jag har inget mittemellan. Antingen så är jag jätteglad eller så är jag jättesur, antingen så älskar jag någon eller så hatar jag någon. Jag har inget riktigt neutralt läge, det är nog någonting som jag måste träna på.
 
- Staden Kiruna som jag växte upp i och fortfarande bor i på vissa helger och lov ger mig klaustrofobi. Jag blir rastlös av att vara där för länge bara för att det känns så litet och att ingenting händer där. Jag älskar byarna runt omkring (som poikki t.ex) men själva staden hatar jag.
 
- Jag har varit med om 3 "riktigt" såhär övernaturliga händelser. Alla 3 har skett i poikki.
 
- Min största rädsla är att någon i min närhet ska dö.
 
Mer om mig  /  4  Kommentarer

Veckan i mobilbilder

 
Gårdagen var mysig. Jag och Elin gick på stan en stund innan vi på kvällen drog ut med Ellen och Maja för att grilla. Vi var ute i några timmar, drog runt i stan och sånt innan jag och Elin åkte hem till mig. Vi såg på If I Stay (som är den sorgligaste film jag någonsin sett, fyfan vad jag grät) Sedan hände det inte så mycket mer.
Elin åkte hem för några timmar sedan och jag har inte orkat dra mig upp ur sängen än. Jag borde antagligen gå ut då det verkligen är jättefint väder, men jag tror att jag ska ta en sån här riktig segdag. Det enda jag ska göra är nog att försöka komma på vad jag ska göra till medialäxan. Usch usch, gillar inte att vara kreativ, borde inte valt estet haha!
Foto - kompisarna  /  0  Kommentarer