Snapshots från de senaste veckorna

 
Jag har börjat spara så himla mycket tid sedan jag börjat gymma på morgonen innan skolan istället för efter.
Elin kom inte och sov över idag trots allt, hon var tvungen att gå på jobbet. Usch vad vuxet det där lät.
Varit en svinbra dag iaf. Hann med att plugga ordentligt i ett par timmar sedan stack jag, Ellen och Maja till Storheden för att äta på Subway vilket som var första gången på riktigt jäkla länge.
Mysig dag.
Nu är planerna mest att svara på lite kommentarer sedan ska jag gå och lägga mig. Ska till gymmet imorgon på morgon igen, blir dock sista gången för den här veckan för sedan drar jag hem! Jag har bara en lektion imorgon vilket som är gaaalet skönt!
Foto - Vardag  /  57  Kommentarer

Brick wall

 
Foto - kompisarna  /  6  Kommentarer

Elin

 
Värsta modellen. Dör nästan.
 
Mitt sådär svinbra humör är tillbaka. Skoldagen har varit helt okej, gymmade på morgonen vilket som alltid gör mig tusen gånger gladare efteråt, hann göra klart läxorna på håltimmen så när jag kom hem så hade jag inte den pressen. Jag hann också gå ut och äta med Ellen och Maja. Det blev standardlunch på standardbörjes i standardbordet. Estetisk kommunikation var rätt kul också, jag och Emelie skrev på vårt manus, vi kommer göra bort oss en hel del men det blir säkert kul ändå haha!
 
Resten av veckan är jag jättetaggad på nu, Elin (som ni kan se på bilderna ovan!) kommer och sover över imorgon vilket som alltid är mysigt. 
På torsdag åker jag hem med kvart i elva tåget redan vilket som betyder att jag är i Kiruna klockan tre (!!!!). Sedan åker jag vidare till vår sommarstuga i Junosuando som jag inte varit i sedan oktober så dit längtar jag till något galet. Spenderar hela valborg där med familjen och det blir säkert jättemysigt! 
Allting börjar hända nu igen och det är så mycket roliga saker som står på schemat och jag bara längtar till allt! Kan inte ens bestämma vad jag längtar mest till!
Det enda negativa just nu är att mina kära kusin Nora fortfarande är på sjukhuset, detta suger ju såklart. Så hoppas du kryar på dig snart Nora, saknar dig jättemycket! ♥
Vardag  /  38  Kommentarer