Åskväder

 
Jag kommer ihåg att det var jättefuktigt i luften den här dagen. Det immade på spegeln så fort vi öppnade balkongdörren. Plus att min 20 minuters plattning på håret förstördes så fort jag öppnade dörren.
Foto - Resor  /  30  Kommentarer

Lunch med klassen och andra småsaker

Snodde bilden från Majas instagram (igen). Maja lägger ut många bilder på instagram. (Gillar min min på bilden - väldigt glad..)
Något positivt med att gå estet är att man får ledigt från lektioner för att se folk sjunga!
Idag så hade vi en sån där långlunch så vi var 16 stycken från klassen som drog ut för att äta. Egentligen planerade vi att gå på Waldorf men Anton ringde dit igår och då var det fullbokat. Så det slutade med att vi åt på Max haha! Lite ändring kanske men Max är gott haha! 
Efter lunchen gick jag tillbaka till skolan, hämtade en kamera och mick och sedan så typ sprang jag, Hannes, Poy, Ellen och Denise till NSD. Vi alla hade intervjuer där (skolarbete) så det blev typ tävling. Jag och Hannes vann. 
Intervjun gick jättebra, journalisten som vi pratade med var jättetrevlig. Nu måste vi bara klippa en massa och redigera bilder men sånt gillar ju jag. :)
Efter skolan så var jag bara in på Coop en snabbis med Ellen (och Max som berättade en massa om mat) innan jag drog hem och pluggade. Eller först så halvsov jag i typ en timma sedan så började jag plugga. Sjukt segt men nu är dagens gjort iaf. Värmde mat sedan för jag är lat och orkar inte laga. Nu ska jag nog gå och lägga mig rätt tidigt för jag är helt slutkörd.
Vardag  /  3  Kommentarer

Take me back to Miami Beach

 
 
 
 
 
 
Det är på en sån här tråkig måndag som man längtar tillbaka lite extra mycket.
Foto - Resor  /  16  Kommentarer