Övergivna hus

 
 
 
 
 
 
 
 
Fotografi  /  13  Kommentarer

Kom det några tårar där kanske?

 
Idag har det varit en sån här hemmadag. Haha har behövt en sån, har knappt hunnit vara hemma alls den här veckan och det var ju det som var meningen liksom! Har hur som helst mest slöat, sett på serier och sedan när mamma och pappa kom hem spelat och så. 
 
Jag har sett The Vampire Diaries och suttit och störtbölat också. Ser alltid ut så när jag ser TVD. Skriker "nej, nej, nej" i mitten av den och gråter på slutet. Gifsen där ovanför är från The Vampire Diaries och gissa om jag bölade. Gissa om jag bölade. Alltså det var så sjukt fint, Stefans jävla quote innan också när han fortfarande trodde att Damon var död; 
"I keep trying to start over, but I can’t get anywhere… because I’m lost, brother."
Nej jag är faktiskt glad att Damon gick till Stefan först i det avsnittet för allt Elena har gjort är att leva i en fantasivärld, den som faktiskt haft det jobbigast var Stefan och han förtjänade fan det här. Alltså kollade typ om den scenen tre gånger och bölade bara mer för varje gång.
Vardag  /  2  Kommentarer

The second star to the right shines in the night for you

Gillar verkligen den här bilden, så himla vacker himmel! 
I söndags så åkte jag och min familj som sagt hem, eller först var vi och shoppade lite på stan haha! Köpte faktiskt ett par skor som jag nu inser att jag egentligen inte har råd med, men jag behövde nya skor. Skyller alla mina pengaproblem på One Direction.
 
I måndags så umgicks jag väl mest med min lillebror på dagen, segade runt i huset och spelade en massa spel. På kvällen drog jag till Lovisa där Agnes, Wilma, Vilma och Lowa var. Var bara där och pratade och sånt till tolv någon gång haha.
På tisdagen åkte jag till poikki över dagen, träffade Jordan och så och sedan drog jag till Lovisa igen där Agnes, Wilma, Vilma (igen) och Marre var haha! Vi åt en massa mat och pratade lite till haha!
 
 
Igår vaknade jag redan vid åtta för att försöka få biljetter på One Directions förköp, vilket som gick super, som sagt haha! Early Entry! Hade ju det förra året också och lyckades ju stå längst fram vid stängslet så jag hoppas på samma sak i år! Kommer bli så jävla grymt, jag och Elin kommer ha så sjukt kul haha! :D
 
Sedan drog jag till byn och stannade över natten. Har låtsas att jag kan spela en massa piano osv. Haha har iaf lärt mig några låtar (utan ackord, alla ni musikare som är så jävla grymma på sånt skit). Kan Peter Pan låten!!!! Stolt haha! Har varit med Jordan också ... som vanligt!
Mamma och pappa kom och hämtade mig och Melvin idag och ikväll ska jag och mamma se på Grease! Haha mysigt! :)
 
Får en extra natt här hemma också för det var en massa tjorv med tågen på söndag så jag tar morgontåget på måndag istället! Fyfan vad härligt! :D
Vardag  /  15  Kommentarer