Ett par rosa sockar

 
Tänk att det är juli imorgon. Hur sjukt är inte det?
Foto - Porträtt  /  30  Kommentarer

Bucketlist - sommaren 2014

Spendera en hel dag på stranden. Läsa ut 3 nya böcker. Flytta till Luleå. Äta någonting som jag aldrig ätit förut. Se om High School Musical 2. Plocka egna jordgubbar. Sova ute på någon av ängarna i stugan en natt. Bada i lillsjön. Åka till New York. Flyta med vågorna i havet. Stanna uppe en hel dag då det är midnattssol. Framkalla minst 30 bilder från sommaren. Fotografera The Statue Of Liberty. Spendera en hel dag med att bara se på en massa filmer. Vakna upp på Miami beach. Umgås med min kära kusin innan det är försent. Sova över i Poikkijärvi. Åka båt. Besöka Disney World. Bli brun. Åka utanför Europa. Äta smultron. Få med en blixt på bild. Ta vara på tiden med min familj. Verkligen njuta av sommaren.
Övrigt  /  7  Kommentarer

Turn the radio loud

Jag vet egentligen inte vad jag tänkte när jag tog den här bilden - eller när jag redigerade den. Det blev lite som det blev.
I fredags drog jag till stugan med familjen, vet inte om jag skrev ifall jag skulle göra det eller inte. Hände ingenting speciellt egentligen, efter lägret blev jag sjuk så jag har inte kunnat joggat, låg mest på soffan och läste. Lyckades faktiskt läsa ut City of Heavenly Fire också. Har nog aldrig gråtit så mycket till en bok som till den faktiskt. Inte för att något särskilt hemskt hände, jag hade räknat med mycket värre men den var rätt hemsk faktiskt haha. Första halvan var rätt seg för den handlade knappt om Jace och Clary alls vilket som sög för det är liksom dom jag vill läsa om. Men sista halvan var typ helt perfekt och lite tragisk också. Slutet var hur fint som helst och jag önskar verkligen att det inte var sista delen. Jag vill liksom ha meeeer. Men på riktigt, jag typ läste ett kapitel, störtbölade, la ner boken och gick omkring och försökte sluta böla i typ en halvtimma, sedan när jag slutat böla fortsatte jag läsa och då kom tårarna igen. Så spenderade jag större delen av lördagen haha! Det var rätt hemskt.
Annars har jag nördat 5 Seconds Of Summers nya album också, älskar det.
Idag åkte vi förbi poikki innan vi åkte hem från stugan. Gick över till Jordan och dom. Var meningen att jag, han och Melvin skulle spela badminton fast det spårade lite.
Nu har jag en riktigt hemsk huvudvärk så jag ska ta en alvedon och gå och duscha. 
 
Foto - Porträtt  /  41  Kommentarer