& så förstördes hela min fredag

Så den här fredagen började med funbattle och att jag fick en av de där bollarna i ögat. Härligt härligt. Haha nej men det gjorde egentligen inte så hemskt ont, det var bara jobbigt i början för då kunde jag inte se någonting men sedan så gick det över rätt fort.
Sedan så fick vi iaf tårta av vår rektor (bara 9an då wooo haha) eftersom att vi har haft så bra betyg förra terminen. Efter det var det no prov som faktiskt gick helt okej, jag är nog faktiskt mest lättad över att jag inte behöver plugga mer till det nu. Så sjukt skönt.
Vid lunch hur som helst så fick jag mensvärk (& då blev det som vanligt den här mensvärken som gör att jag vill lägga mig ner på golvet och gråta) så jag gick hem & spenderade 2 timmar på toaletten. Jag har seriöst suttit och gråtit där en stund också, sedan har jag rullat runt på golvet där om någon vill veta hela historian. Tog ipren för en timma sedan men den vill liksom inte börja fungera. Jag har fortfarande sviiiinont men försöker att ignorera det så nu sitter jag under mitt täcke och fryser (för jag får alltid frossa när jag får mensvärk ... underbart) 
När det gått över lite ska jag nog ta & se på de nya avsnitten av New Girl, Austin & Ally (döm mig inte dom måste bli ihop någon gång!) oooch The Vampire Diaries. Är så sjuuuukt taggad över The Vampire Diaries efter förra avsnittet!
Sedan ikväll så släpps ju One Directions nya musikvideo. Jag vet inte riktigt, har inte varit så stort drama och försök att läcka den den här gången så jag har inte riktigt tänkt på det. Men jag längtar ändå för det är One Direction. :)
Hur som heeelst, när jag gjort allt det så tänker jag faktiskt sätta mig och sträckläsa Eld. För jag har inte hunnit läsa den så mycket & därför inte riktigt kommit in i den, vilket som suger.
Men det är väll så min fredag ser ut. 
Vardag  /  18  Kommentarer

Depp pga torsdag

Nej det var egentligen inte meningen att bilden skulle se ut såhär, men det funkar antar jag. Ser bara antingen jätte deprimerad ut eller som att det är något spöke vid fotändan av min säng men jag gillar det haha!
Fotade med min sony på första gången på jättelänge. Kändes rätt ovant faktiskt haha!
Fotografi  /  12  Kommentarer

Beställt

 
bara för att jag kan liksom, nej men dom här luktar alltid så gott plus att jag har velat ha en till ett tag också men inte orkat beställa, men nu har jag det!
Vardag  /  35  Kommentarer