Sportlov!

Favorit i repris.
 
I onsdags kom Wilma & Lovisa till mig efter skolan & vi såg på twilight filmen som vi gjorde för typ 3 år sedan. Höll på att dö av skratt, så hemsk film haha! Den slår nästan High School Musical filmen vi gjorde i femman! Haha men det var typ kaos för vi spelade typ 5 personer var (förutom Lovisa ... hon var bara Bella) 
 
Igår var vi på teater med skolan, den var mest skum, fattade ingenting plus att jag blev lite rädd för pappan som försökte ta livet av sig när han satt och stirrade rakt på mig i fem minuter när vi först kom in så det var mest obehagligt, haha! 
Efter det var iaf Josse & jag & fikade innan vi tog bussen hem (där jag mest satt och garvade). Var hemma ett tag sedan innan pappa körde upp mig på stan igen (haha) & jag satt inne på banken i en timma & väntade på att mamma skulle bli klar med att stänga kassan & sånt, var rätt pinsamt för jag slängde mig bara över de två stolarna vars kunderna brukar sitta & somnade, haha på riktigt, jag låg typ & sov i en halvtimma!
Mamma & jag var iaf runt på stan efter det och köpte lite saker som jag behövde. Nya skor, ett nytt par jeans och en ny sport-bh. Äääälskar verkligen mina nya jeans iaf, så sjuuukt snygga, plus att dom är ljusa och jag hade bara mörka jeans, plus att jag verkligen gillar skorna också!
 
Idag fick jag äntligen sportlov och det behövdes verkligen. Överlevde ett so prov, resultatet av både matte & engelskan (blev besviken på mig själv på engelskan, ville verkligen ha A jävla skitkorv usch haha!) Innan jag fick gå hem. Har seriöst inte lust att göra någonting annat än att äta godis idag så det är precis det jag ska göra!
Satt hur som helst och målade naglarna i en timma efter skolan när jag duschat (också i typ nästan en timma). Satt & bölade till The Vampire Diaries som spårat ut helt totalt & nu tänker jag faktiskt se på The perks of being a wallflower för jag älskar verkligen den filmen (& boken, boken är grym!) Men så galet skönt med lov nu!
Vardag  /  26  Kommentarer

Svarvtita bilder på barn

Någonting som jag verkligen älskar är att fotografera barn i svartvitt.
Egentligen föredrar jag bilderna färgade men när det kommer till just barn så tycker jag mer om svartvita bilder. Jag tycker det blir lite mer känsla i bilden av någon anledning, det kan vara just det att bilden känns rätt sorgsen men också lekfull på samma gång. 
Fotografi  /  13  Kommentarer

Frågestund

Nu tänker jag göra den här grejen när jag tvingar er att ställa frågor till mig igen.
Haha nej men jag blev sugen på en frågestund så förhoppningsvis så ställer ni några frågor (?). Alla som frågar får en länk den här gången. :)
Övrigt  /  13  Kommentarer