The Magic Kingdom

"Have a magical day" 
Haha åh gud dom var ju så sjukt söta allihopa, kände mig seriöst som en treåring i den parken.
 
Foto - Resor  /  6  Kommentarer

En helg hemma

Wilma tog den här bilden under lägret i Nikka i sommar. 
 
I torsdags var jag på stan en stund med Maja, Ellen och Elin (... i omgångar ... typ?) 
Haha köpte hur som helst två nya nagellack och ett par solglasögon. Bröt min "inte köpa någonting förrän studiebidraget"grej. Behövde faktiskt både nagellack och solglasögon till mitt försvar.
 
I fredags kom morbror och hämtade mig. Han körde mig hem till stugan där jag blev välkomnad med en massa kramar och färdiglagad mat (vilket som var hur skönt som helst!)
Jag har haft en sån sjukt underbar helg. Vi har inte gjort någonting speciellt alls. Det har sett ut precis som en vanlig stughelg gör. En sån här stughelg som jag brukar tycka är seg och jättetråkig. Nu kändes det bara som en lättnad. Jag tror att jag behövde komma hem till något välbekant efter 2 veckor i Luleå. Var sjukt mysigt att bara umgås med min familj och ligga och slöa i soffan i stugan. 
Idag spenderade jag förmiddagen där innan vi åkte hem till Kiruna en snabbis för att äta middag innan jag skulle med tåget igen. Var faktiskt rätt jobbigt att komma hem då jag bara fick ännu mer hemlängtan när jag väl var där. Hade bara velat stanna där för alltid haha! Har väl fortfarande inte vant mig med Luleå helt.
Om två veckor åker jag iaf hem igen så jag ska nog överleva.
Helgen har varit sjukt mysig i alla fall och jag är verkligen glad att jag drog till stugan.
Tåget hem till Luleå idag var inte lika mysigt men jag överlevde det och nu tänker jag borsta tänderna och gå och lägga mig. :)
Vardag  /  0  Kommentarer

Söndagsfint

Alla bilder är från weheartit
Inspiration  /  0  Kommentarer