Minnen

Ska släpa med mamma på Rusta imorgon och köpa ljusslingor som jag ska hänga runt bilderna så får vi se vad det blir av det.
Fotografi  /  50  Kommentarer

London

Jag hade tråkigt i morse & jag vet inte, jag längtade tillbaka till London en hel del & hittade en massa klipp från det så jag gjorde en video (& ja klart att det ska vara One Thing som är med) den är sjukt skakig bara så att ni vet det för jag sprang typ med kameran i handen & allt..
 
 
London  /  48  Kommentarer

Det här med höstlov

Mina tåfflor, jag älskar dom! Haha.
 
I söndags hade jag minst sagt en skitdag. Ni skulle bara veta. Åkte till mormor & morfar på kvällen & åt en bulla iaf. Haha det var den dagens händelse.
 
I måndags upptäckte jag det fina med att vakna tidigt. (Jag är en sån som sover bort hela dagen, jag menar verkligen hela dagen, jag ser att vakna klockan elva som en tidig morgon) Haha men då var jag uppe redan vid åtta så jag bestämde mig för att baka scones med min kära bror. Det blev lite kaos i köket och vi lyckades få igång brandalarmet två gånger men det var kul & jag fick umgås lite med min bror vilket som jag nästan aldrig gör då vi båda alltid sitter på datorn eller umgås med kompisar! Haha! Efter det såg vi lite på High School Musical (jag valde haha!). Resten av dagen såg jag på New Girl (jag har blivit helt beroende av den serien, blir alltid så när jag kollar på någonting) & åt en massa popcorn.
 
Igår så försovde jag mig däremot ... vaknade vid halv ett först & fick ett sms en minut senare av Jordan som sa att han var på väg. Så jag hade typ panik upp ur sängen att klä på mig & sånt skit & sedan åt jag frukost medan han såg på haha! Vi hade också en kul dag. Jag, han & Melvin spelade wii hela förmiddagen sedan så spelade vi monopol i två timmar (jag förlorade) innan jag & Jordan såg en julfilm för ni vet ... det är jul om två månader. Efter julfilmen drog vi på coop & köpte hamburgare & ingridienser till våfflor. Sedan åt Jordan hamburgare med min familj medan jag lagade våfflor vilket som också gick helt okej! Nu har jag ätit våfflor för sammanlagt 4 personer så jag mår fett illa & vägrar att äta våfflor på iaf en månad (heh) plus att jag inte vill se en endaste sötsak på flera år (kommer antagligen äta något onyttigt imorgon ´... haha!) 
Jaja, jag & Jordan tittade på en till film innan han skulle hem sedan & efter det hann jag bara duscha fort & sedan gick jag & la mig (därför bloggade jag inte igår)
 
Idag vaknade jag redan vid halv sju men låg i sängen till nio. Då klev jag upp och gjorde en smoothie & bloggade lite tills Marre kom hit. Heh vi såg på en serie (tänker inte säga vilken pga töntar) & sedan drog vi på coop med bussen för att hon skulle testa äta oreos (hon hade aldrig ätit det & sa att det var Zayns favorit så hon var tvungen att smaka ...) haha! Sedan hjälpte hon mig att ta ner några One Direction posters (för jag ska bli någorlunda normal iaf & ja jag gillar fortfarande killarna jätte jätte mycket men jag skäms nästan för att ta in folk i mitt rum så..) innan hon åkte hem. 
Nu ska jag ta & svara på kommentarer & sedan ser jag väll någon serie innan jag går & lägger mig.
Det här lovet har trots att vi inte åkt någonstans (varit borta på höstlovet de två senaste åren haha!) varit jättebra hittills så vi får väll hoppas att det håller sig. :)
 
Långt inlägg ja.. läste någon det här så får ni en medalj. 
Vardag  /  58  Kommentarer