Vinterkläder är sååå mysiga

Vantarna är egentligen mammas men hon gav dom till mig för att hon aldrig använde dom. Jag älskar dom! Det är mormor som har stickat dom & dom är hur gulliga som helst! Med små renar på, så söta! :)
Foto - Vardag  /  17  Kommentarer

Detaljer

 
Foto - Natur  /  6  Kommentarer

Sista november

Torsdagen för mig var riktigt, riktigt hemsk. Jag var helt förstörd större delen av dagen, riktigt jobbigt var det. För att komma iväg från allting så gick jag iaf på en promenad & invigde på så sätt mina nya täckbyxor så jag fick någonting positivt ut ur dagen iaf ... så sjukt sköööna! Mina förra var för små så dom gjorde typ bara ont att ha på.
Följde med mamma & handlade på kvällen sedan & så fick pappa förhöra mig på några läxor innan jag gick & la mig.
Igår hade vi som sagt volleyboll på idrotten, lyckades få den rakt i ansiktet. Applåder till mig.
När jag kom hem satte jag mig & kollade på Glee & åt en twix, jag förtjänade det haha! Jag & mamma gjorde tacogratäng tillsammans sedan iaf samtidigt som vi såg på Saltkråkan bara för att ha något att se på. Typ världens sötaste alltså! ♥
Sedan började vi julpynta lite här hemma & avslutade dagen med Idol.
Idag följde jag med pappa på stan & köpte lite julsaker & en ny skrivare! Sedan drog vi till byn & hjälpte farmor att ta fram julpyntet från förrådet, hann ta några bilder också. Inte många men några.
Åt nyss thai med familjen & ska strax gå till min mer eller mindre gamla kusin som fyllt år tidigare i veckan. 40 år blev hon, jävlar alltså. Haha!
Sedan ikväll ska jag väll dammtorka om jag hinner & kanske se något till avsnitt av Glee, snart klar med säsong 4!
Vardag  /  13  Kommentarer