Näst sista helgen innan sommarlov

Alltså guuuud det är typ lika varmt som i utlandet här nu! 
I morse hade vi iaf nån konstig grej på skolan när vi skulle gå runt kasen (höll på att dö så jävla varmt) sedan så hade vi jogging på idrotten också. Höll på att svimma för att det var så varmt + att jag är förkyld men jag orkade ändå springa hela sträckan utan att stanna vilket som jag är stolt över (även om jag springer som en jävla snigel)
Meeen meeen... nu är jag hemma iaf, har solat lite och så & nu tänkte jag börja packa & gå i duschen. Ska iväg till stugan över helgen & jag längtar faktiskt inte alls. Orkar inte.
Men ja det blir stugan över helgen då så uppdateringen kanske inte kommer att vara den bästa, men vi ser ju :) Kjaaaam!
Vardag  /  12  Kommentarer

Louis Tomlinson bor hos mig på riktigt nu

I måndags så följde Marre hem till mig efter skolan, fick min födelsedagspresent. Det var Louis Tomlinson :) Haha nä men jag fick en sån här bild på honom i kartong i naturlig storlek eller hur man nu ska beskriva det :) Fett läskig är den! Håller på att skita på mig varje gång jag vänder mig om & ser honom i mitt rum (särskilt när det är mörkt) men jag elskar honom endå.
Sedan gjorde iaf jag & Marre massa annat skit innan hon åkte hem. 
Åt mat sen & sedan kom Lovisa hit. Vi gick tillbaka till skolan av någon anledning & var där ett tag, då kom Wilma & vi fotade en massa och sånt och sen så gick vi till Lovisa och såg på bilderna och sedan gick jag hem.
I tisdags var jag på stan med Marre och köpte shorts, gick & åt glass på Direkten där Sara, Anna & Ellinor var så vi satt med dom. Marre åkte hem med sin mamma sen så då blev jag kvar med dom andra ett tag, Jessica kom sen också & sedan åkte jag heeeem.
Igår gjorde jag ingenting och idag ska jag bara sola & så för det är så jeeeeeffla varmt. 
 
Världens bästa beskrivning på min vecka jao. Men det är faktiskt sommar här också nu, det är helt grönt så jääävla härligt. Nä men nu ska jag ut & sola igen så babai.
Vardag  /  14  Kommentarer

Stenar

Foto - Natur  /  7  Kommentarer