Bekännelser

Känns som om jag alltid tar den här bilden men det var den första jag hittade bland arkivbilderna & jag orkade inte söka så jaaa
 
Jag hatar att köpa nya jeans. Det är det värsta som finns. & i början så HATAR jag dom verkligen hatar dom. (sedan när dom är typ en månad gamla så är det mina favoritjeans..)
När jag var liten brukade jag leta efter kattguld överallt, absolut överallt. På rasterna i skolan så letade jag i gruset & jag sprang omkring på stan & hos farmor & farfar ... överallt. Jag var helt galen.
Jag använder bara svarta sockar & jag har något jättekonstigt problem så jag klarar typ inte att gå utan sockar ...
Jag sover jättekonstigt med täcket, jag drar den typ helt över mig & så har jag ett litet hål där jag andas .. haha jätteskumt! Men det är för att jag förut var jätterädd (jag är fortfarande lite rädd) för att någon eller något (typ en ande för jag tror på sånt vet ni) ska komma & titta på mig när jag sover & nu har det blivit en vana..
Jag har jättesvårt att titta in i folks ögon. Det är inte det att jag är rädd för det det är mest det att jag inte vet hur jag ska kunna titta på båda två samtidigt? Så jag har världens problem med det ... haha!
Mer om mig  /  0  Kommentarer

Hemma på riktigt nu

London. ♥
 
Idag kom vi hem på riktigt, wiu! Haha men är bara här i typ två dar men ändå. Sjukt skönt att vara i min egen säng & sånt ... första gången sedan sommarlovet började! (hade ändå bytt ut det mot London på en sekund om någon undrar)
Var i alla fall på kirunafestivalen idag. Var inte ens kallt men jaaa. Gick omkring där med Marre & träffade typ hela stan? Men det var kul jag såg alla som jag inte sett sen skolavslutningsdagen så woo! Haha! Åkte karussell med Vilma & hennes kusiner & sedan så var vi & kollade Ansiktet med Sara & alla & sedan karussell med dom & så en massa annat sånt där som man gör på festivalen jaaaa? jaaaa. Förlåt om ni inte fattar något jag är trött & skriver fult & alla kommer tro att jag är mentalt störd :/ SÅ KAN DET GÅ.
Måste bara lägga till att killen i Twister skrattade åt min & Marres smärta. (han gav mig tummen upp han är cool) Godnatt.
Vardag  /  3  Kommentarer

Flyga flygplan wei

 
Foto - Resor  /  0  Kommentarer