Staahn me Marreeeeh


Mer bilder på mig Vilma & Agnes ... heh ;)

Ska börja kalla Ulrik Mulrik och Erika Mulrika. Vet inte ens om hon gillar honom men jag blandade ihop alla namn och sånt nyss så aaa...
Märker ni att jag inte har nåt att skriva om?
Gillar att lägga in h:n där vars dom inte ska vara också..
Har bara nån samling nu och sen drar jag upp på stan med marrängen som jag valt att kalla henne (halvdag! yeah!)
Är klar med grupparbetet om miljö oxå..
Har inte mördat nån ... än
MULRIK&MULRIKA hahahah :')

Vardag  /  0  Kommentarer

TITTA Erika! Titta säger jag! Eriiiika!

Hahah var bara tvungen, Erika om du läser det här *vet att du gör det* så TITTA på videon (:(: Vi måste se den här i sommar ... men TITTA DÅ!!
Haha :')
Men seriöst ... titta ...Har du tittat?!?!?
Svara miiiig!!!! :o
Vardag  /  2  Kommentarer

Drog till gve, har fått reda på klasserna och har rådamp!


Så jäääävla less nu! Hade seriös DAMP på skolan och dom som har hört mig måste trott att jag har nåt problem?! Men orkar seriöst inte med henne nu plus att skolan får mig att vilja ta livet av mig!
Less, less, less ..

Vet att jag bara lägger ut webbcam bilder på mig, Vilma & Agnes typ (hahah) men har inga andra bilder eftersom att eljävlafuckinggiganten inte ens lämnat in min kamera till verkstaden. Mitt liv är såförjävla surt just nu ... Ge mig sommarlov!!

Har inte heller bloggat på år för förutom att mitt liv typ suger just nu så har det varit mkt på gång och jag har helt enkelt inte hunnit (hinner inte nu heller om nån bryr sig men jag får väll försöka)

Iaaaf, i söndags drog jag ner till byn. Träffade Jordan och allt sånt. Så det var kul (y Skriver inte så mycket mer om det nu.
Å juste i lördags vann Loreen Eurovision, så jävla stolt hära! Hah, mamma och jag planerar att åka dit nästa år. Får hoppas att det blir så ;)

I måndags drog jag hem och nördade sims med rumpnissen efter skolan..
Ja, det var väll typ det

Igår hur som helst fick vi reda på klasserna i 8an ! Så jäävla nöjd, typ till 90 procent!! Maria kom inte i min och det är inte bra ... men vi ska kämpa på för att hon hamnar i klass "blå", seriöst blå?!! Vi heter åtta blå och röd ... hur konstigt är inte det?
Är iaf supernöjd över klasserna (nästan då) fick mongoaporna på bilden ovanför i min klass, Zandra, Cajsa och alla andra. Typ hela (typ) min gamla klass fick jag tillbaka också så det är ju kul (y
Supernöjd som sagt då. Stod och hoppade med Zandra sen ... heh

Sen tog jag iaf ledigt från sista lektionen och drog med mamma till Gällivare! Supermysigt var det! Hon skulle till läkaren och allt men sen drog vi till dollarstore och sånt, åt på Frasses (och vi skulle vara nyttiga) och sen hem igen. Pressade godis i bilen (aa jättenyttiga) och så hittade jag en gammal cd i bilen som vi drog igång och satt och ylade som två hundar med rabies ...
Fint ;) Haha! Men det var kul!

Idag kom fammo o faffa (haha) och hämtade mig & lillebror. Var i byn då. Sov i typ tre timmar på deras soffa (sover superdåligt kan vara en av anledningarna till mitt dåliga humör) sen nördade jag bara dator. Jordan svarade inte på mina sms (har väll lämnat in mobilen nu eller så drog han till nån kompis efter skolan) så jag orkade inte bry mig mer om det.

Har tänkt på att jag har blivit jätte elak på sista tiden. Typ mot alla ... (nej inte alla men många)
Fast sen har jag ju rådamp också på EN person så ...
Smart att skriva det på bloggen jaaaaooo

Seriöst inlägg jag vet. Saknar också mina bilder för just nu är inte den här bloggen en fotoblogg jag vet ...
Vill också ha min kamera tillbaka. Jag vet.

Puss på er och imorgon tar jag väll livet av nån :*
Vardag  /  0  Kommentarer