Pimpeltävling


Sony nex5

I tisdags fyllde ju som sagt pappa år. Fick en tidig födelsedagspresent av Jana, Jordan och dom. Jana gör ju tennarmband och jag har velat ha en sån sedan pappa fick ett förra året och nu har jag ett suuuuperfint! Jana är verkligen superduktig. Dom är ju jättedyra och här får jag ett gratis i födelsedagspresent, då blev jag glad så jag har på det nästan hela tiden nu! (Kommer bilder på det sedan)
I onsdags hände det inte så mycket. Sprang in på kappahl med Moa innan bussen kom. I torsdags däremot så var jag på stan med Moa (såklart .... hahahha) Köpte tre par nya tröjor (fick en gratis av mamma och pappa! ooooh!) o så åt vi chokladbollar utanför ica, haha! :p Det kostar tydligen extra o äta på caféet (eeeeh?!) så vi tog chokladbollarna och åt utanför ica på stan medan vi väntade på mamma haahahah.
Igår var sista dagen på praoen (wiiiihu!) vi fick sluta direkt efter lunchen och så var vi ju såhär grymma att vi missade bussen (den gick förbi oss precis när vi gick ut) så vi gick hem då (en halvtimma ... usch) så gick vi till Moa och bakade kladdkaka o tittade på TV ;)
Idag tog vi skotern ner till byn på pimpeltävling! Haha jag fotade bara allt och alla (har typ tuuuusen bilder) men hela släkten var där (nästan) så jag blev lite ... galen. Haha. Men det var jättemysigt, fick ingen fisk men vann några saker på utlottningen.
Sen åkte vi bara till farmor och farfar o hälsade på en stund innan vi åkte hem igen, jag lekte med kameran i några timmar och sedan åt vi god middag med morbror.
Nu ska jag gå o äta godis och kolla slutet av gladiatorerna med familjen.
Pussar&Kramar

Vardag  /  1  Kommentarer

spöööket laban

hahha gullig ... hade jag sagt om jag kände för att vara sarkastisk, ironisk eller något annat skit meeen jag känner inte för det så jag säger asful fast ni inte kan se mitt ansikte utan bara jag som, vad gör jag? Försöker titta upp på taket eller har jag hittat en rolig fläck på väggen?!
Jaaaa ...


hahahahahahahahahah, nej jag ser så hemsk ut att jag inte vill skratta ... hehe ... heh .. eh

JAG KOM PÅ DET!
Jag lutade bak huvudet, men hur *** kunde håret se så konstigt ut då?
Fotografi  /  2  Kommentarer

Fina, älskade, kära, underbara, pålitliga stativ


Sony nex5
Foto - Porträtt  /  0  Kommentarer