Gott nytt år!

Nej, nu vidare till 2012!
2011 har varit ett toppenår men det hade såklart kunnat vara bättre. Jag hoppas på att 2012 ska bli bättre faktiskt fast det här har varit ett superår.
Ett speciellt minne jag tar med mig till år 2012 är såklart Royal Dragon veckan!
Ska bli härligt att starta allt på nytt med ett nytt år.
Så, yess vi gör det på samma sätt som förra året!

Nu hoppar jag in i 2012! Följer ni med? ;)
Happy new year! Hoppas ni följer bloggen nästa år också!

Vardag  /  0  Kommentarer

Härligaste bilderna och dom bästa minnerna från 2011

Mina favoritbilder och favoritminnen från 2011 då :) Januari - december, ja ni vet hur det funkar ..

Januari 2011: Den 27 januari tog jag ut pappas systemkamera (Canon EOS 500D - har ju använt den till och från i somras också) och riktigt fotade med den för första gången. Såklart hade jag använt den förut men bara för snabbilder. Det var den dan, jag riktigt fotade, på riktigt om man kan säga så och den var så härlig! Den dagen startade mitt fotointresse på riktigt. - Första bilden nedan är en bild från den dagen.
Och så får vi ju inte glömma det viktigaste, i Januari förra året stod jag på ett par slalomskidor för första gången. Älskar slalom nu som ni kanske då vet. Plus att vi bara ligger en timme ifrån en riktig härlig slalom ... hm ort för det är inte bara en backe där. Fast sen har vi ju en backe här i stan också - superliten men den funkar.
Älskar slalom!Februari 2011: Kommer inte ihåg att det hände så mkt. Lite födelsedagar och sånt, lägger ut några bilder jag fotade den månaden bara - tkr jag har utvecklats iaf lite grann sen dom här bilderna iaf ..
I februari lekte jag med solenMars 2011: I mars hade vi ju pappas tacokväll - inget mer speciellt än det. Och jo, jag var på min första fotorunda med Josefine. Sedan var det ju dags för makro (stavas med c kanske va?) bilder ...April 2011: I april hände det lite grejjer. Vi hade ju våran friluftsdag till Björkis - slalom såklart. Min födelsedag får vi ju inte glömma bort? Presenten var ju såklart en egen systemkamera (Sony nex5) som jag som ni då säkert vet, fortfarande använder.
Maj 2011: I slutet av april och början av maj tkr jag faktiskt att jag började ta ganska maffiga bilder :) I maj åkte ju vi på våran klassresa också. Där jag tog med kameran som ... skickades runt ;)
Nedanför finns det bilder från klassresan men också några av alla tusen bilder jag fotade den månaden.
Juni 2011: I juni blev det ju sommarlov och där splittrades min gamla klass (snyft snyft) Den kvällen hade ju jag, Wilma och Lovisa picknik på våran gård och tre dar efter det klev jag ur flygbussen till det underbara hotellet Royal Dragon!
- Bilder från pickniken, några favoritbilder från stugan och Royal Dragon såklart
Ifall ni är nyfikna på det så var Royal Dragon veckan den bästa det här året :)
Juli 2011: I juli var jag ju mkt i byn, bla hos min äldre kusin eftersom att dom hade byggt en brygga o nästan hela släkten var där. Sedan var jag mkt i stugan också, och så får vi inte glömma att festivalen var en helg den månaden ;)
Orkar inte lägga upp alla bilder så jag tar bara mina två favoriter
Eric Saade sjöng på bilden underAugusti 2011: Var väll ganska lik Juli, skolan började igen. Nya klasser, nya klassrum, nya böcker ... högstadiet. Det enda speciella med Augusti som också var något positivt var att jag fick veta att faster ville att jag skulle bli Elins gudmor :)
Och juste, farmor, farfar, Ted, Noomi o alla var och hälsade på i stugan. Jag köpte ett stativ och gick en fotorunda med Josse i ösregnet. Försökte gå vilse i den här lilla staden ... men när vi trodde att vi var vilse så såg vi Högga -.-'
I augusti blev jag kär i starka färger och svartvitt också. Svartvitt är fortfarande en favorit eftersom att en annars misslyckad bild kan bli superbra i svartvitt.
Sedan gjorde vi ju om rummet också! Nya gallerian öppnade och jag gjorde en twilight film tillsammans med Wilma & Lovisa. Kolla vad mycket saker jag glömt.September 2011: I september var det smurfar på 3D jag saknar dig (om den inte var i augusti) som var någonting. Gick på bio med tjejerna då.
Sedan hade vi ju våran lilla fotostudio som ni kanske kommer ihåg?Oktober: I slutet av oktober tog jag, farmor, farfar, Jordan och min familj flyget ner till Södertälje. Där fick jag ääääntligen träffa härliga, gulliga, söta, lilla Elin (som skulle vara mitt gudbarn? svårt att fatta)
På kvällen när vi kom dit åkte jag in till Stockholm med mamma och pappa och träffade Erika för första gången. Vi gick på twilight fan eventet och sen blev det mot Södertälje igen.
På lördagen stod jag där i kyrkan med ett ljus i handen - trodde att jag skulle elda upp hela kyrkan ...
Första snön kom den månaden också!
-Bilden i kyrkan är bara en bild på vi faddrar och Elin :)
La bara upp en bild från den resan eftersom att det inte var så länge sedan.November: vi åker hem igen och skolan börjar, inget speciellt. Träffar kompisarna och såntDecember: Sista månaden det här året. Åker till Luleå. Får lov. Träffar Elin och alla igen. Firar Juha på gruvtrollet. Har lilljul med Wilma & Lovisa. Har riktig jul hemma - bästa julklappen: iPhone 4S
Firar nyårsafton med Lovisa.Det var mitt 2011!
Gott nytt år!
- Hoppas att 2012 blir ett ännu bättre år ;)
Vardag  /  0  Kommentarer

Arkivbilder


Arkivbilder o sånt bara, sista bilden är mitt rum dan innan vi började riva ner tapeterna i somras :)
Arkivbilder  /  2  Kommentarer