Hejdå 2010 och hej 2011!

Nu hoppar jag in i nästa år och tycker att ni ska göra samma sak ^^ Om en minut börjar raketerna färga himmelen och ett ännu bättre 2011 kommer!
Mitt nyårslöfte är att jag ska börja åka slalom ^^
2011 är vårat år! Happy new year! Vi ses år 2011!

Nu hoppar jag in i 2011, hoppa med!
Idol 2011 snart kommer jag!
Vardag  /  1  Kommentarer

Raketer ^^

Nu är det raketer överallt ^^ Tänkte fota men dog ju såklart kameran. Men nå har jag tid med det ikväll istället. Iaf så har vi bestämt oss för att åka till gruvan som vanligt ^^ Mamma vill inte stå och "tjuvkika" på alla grannarnas raketer. Jag tkt det var en väldigt bra idé ^^ Vi tittar på mr. Beans nyår ^^ Sedan ska vi se på någon film, äta lite chokladpudding och dra iväg. Inte så mkt till firande men vi har det mys :)
Gott nytt år! ^^

Vardag  /  0  Kommentarer

Seg? Jag? Nädå!

Skrev inte jag att jag skulle gå ut tidigare idag? Inte? Nähä. Men jag planerade det och så blev det inte. För jag skulle ju duscha också. Det kom jag på halv två när jag fortfarande inte gått ut ur rummet. Då gick jag i duschen men kom på att jag ville bada. Men sedan blev jag så varm av det varma vattnet så jag började duscha i kallvatten. När jag väl kmr ut ur duschen så kmr jag på att jag fryser och måste duscha i varmvatten. Tillslut kommer jag ut och märker att klockan är typ två. Och så kommer man på att man inte ätit något. Då äter jag i en halvtimma och sedan börjar jag klä på mig vilket som ni som läser bloggen vet kan ta länge. Så klockan tre tänker man: Äntligen ska jag gå ut. Och sedan ser man att det är mörkt ute. Då orkar man inte så tar man fram datorn istället.
Det är en typisk dag för mig ^^
Iaf så ska vi nog antagligen gå till Camilla och dom. Men jag hoppas ändå på gruvan ^^
Melvin, Noomi och Gustav är uppe och leker. Nyss slogs dom nästan "Man måste dela med sig" Och nu skriker dom och tjoar där uppe.

Vardag  /  2  Kommentarer