Länk?

Klockan är 20 i 12 och jag vaknade för ca 2 timmar sen. Jag har inte ens ätit frukost och ännu mindre klätt på mig. Jag har fortfarande på mig pyamasen. Jag måste gå och ducha snart. Idag ska jag hinna ta några foton också.
Förästen så hade jag jättegärna ha ett litet svar på en fråga (svara i kommentarer) vet ni några bra sidor med designer man kan sätta på sin blogg?
Tacksam för svar!
Bilden är från när jag är i bilen ... ses from me <3

Allmänt  /  0  Kommentarer

En helt vanlig dag!!

Hejsan, idag har de inte hänt så mkt ... hälsat på hos farmor och farfar och läst lite på internet. Men alla dagar kan väll inte vara äventyr. Bara en liten förvarning ... jag har börjat gilla twilight nästan lika mkt som high school musical och twilight är helt nytt för mig så jag kommer skriva rätt mkt om de och lägga in bilder ... men om jag hottar fakta om hsm stjärnorna så skriver jag om dom också men de händer inte så mkt med dom just nu. Idag tänkte jag lägga in "tema på kläder" men jag kom inte på ngt snyggt idag så vi får vänta.
Have it nice from CelineLF
Bye <3
Allmänt  /  0  Kommentarer

Imorgon ska jag dra ut 2, kanske 3 tänder :'(

Hemskt hemskt hemskt, Jag skulle nog valt att dra ut dom i maj!!! Nu måste jag göra det IMORGON!!!!! Klockan 9 dessutom, hallå, jag brukar sova till 10 och nu måste jag helt plötsligt vakna klockan halv nio, en och en halv timma för tidigt!! Men det är inte de som stör mig mäst förstås... visst jag kommer få bedövning men jag är fortfarande rädd att de kommer göra ont. Tur att de är mjölktänder, jag skulle ju faktiskt tappa dom för flera år sedan så mamma säger att de inte kommer göra så ont eftersom att dom inte har några rötter. Men ... tänk om ..... jag tror att de kommer göra jätte ont men usch!! Jag vågar knappt tänka på det. Jaja nu måste jag gå och fixa mig för jag vaknade för ca en halvtimma sedan så ni vet nog vad klockan är ;P Vi sees <3
---------------------------------------------------------

Allmänt  /  0  Kommentarer