Hjääääsp

Idag har jag inte gjort så mkt ... jag har bara ... i stort sett hela dan hållt på med en ny julklapp ... imon ska jag gå ut om det inte är allt för kallt pöss<33
Allmänt  /  0  Kommentarer

Hej igen!

Sorry att jag inte skrivit på länge .. har inte haft tid.

Svar på Jordans fråga: Vi vet inte än, vi ska visa den efter jul. W.S är min klasskompis Wilma =)

Heei nu i julas så hade vi en "disko" tomte och en liten tomte på 150 år gammal xD ... självklart vet jag att det inte finns ngn tomte men ändå ...
Jag fick ingen tv som jag önskat mig, men jag fick massor av andra saker. Två sims 3 spel, två filmer, två sällskapsspel, kläder, smink och snoddar xD Ja och jag fick en liten "docka" utan huvud som man hänger smycken på, en julia premuntitaion, penna och sudd och en bok förstås xD
I går var jag i Poikki hela dan, sedan kom lilla Iris och Viking. Iris gjorde lite grimarser som hon ville att jag skulle fota med min kamera, hon är ju så söööt<33 När vi ätit köttfersås och spagetti hos farmor och farfar sprang vi över till jordan, som bor på andra sidan. Där var hela släkten för att Håkan fyllde år. Vi busade som galningar där. Tillslut satte jag mig ner för att klappa mimmi - jordans hund - men då kom en lite avendsjuk Nalle - hela familjens hund - dit Håkan - min farbror - sa åt honom att gå och lägga sig så jag gick dit istället och klappade han en stund. Men då kom Noomi dit och mimmi började gnälla, hon ville ju också bli klappad. Så jag gick dit och klappade henne istället. Efter en stund kom lilla Vidar - min kusins son - och ville klappa mimmi. Sedan när han gjorde de började han skratta och fortsatte ... han är så sööt den ungen. Sedan började han spela på jordans piano. Han kommer helt klart bli musiker när han blir stor xD ... När han slutat spela fick han syn på min mobil. Han tryckte på knapparna tills mimmi kom fram - han är ju bara två år - på en bild. Då skrattade han och petade på skärmen, det gjorde ingenting, den var ju redan så grisig. Han är ju bara för sööt. Resten av kvällen jagade han mimmi som gick runt i huset. Han tyckte det var jätte kul. Jag var nog mäst på Jordans rum där vars jag fick akta mig för att trampa på någon av hans små saker. Nu ska jag spela lite sims xD, fixa mig och städa mitt rum innan Jordan kommer, han ska vara här till åtta på kvällen =D Vi sees<33
Allmänt  /  1  Kommentarer

Today

Vill bara skriva en sak innan vi börjar: Typ en gång per dag så kommer jag sätta in några meningar från mitt anteckningsblock (dagbok) innan jag skriver det kommer det stå Från mitt anteckningsblock:
Efter det skriver jag några meningar därifrån (Med kursiv text, alltså den här) Okej då börjar vi med det riktiga inlägget.

Tjenixen! Tänkte börja med dagens klädsel ... också efter modet, har inte fotat så det blir inga bilder på kläderna idag ... kameran är urladdad. Ok här har vi det:

Svarta öronhängen - Lindex
En skjorta (tunika) som man knäpper, med midjebälte - kapphal
Nötta, tighta jeans - Lindex

Okej då kör vi ... på idrotten blev det inte alls som jag tänkt mig xD ... Uffe hade sagt till någon att vi skulle ha disco ... men vi dansade polka, jinka, schottis och bugg xD Haha .... ingen tjej/kille vågade dansa med någon tjej/kille så vi dansade tjej och tjej, kille och kille. Haha ... jag och Wilma S dansade. Jag hållde på att garva ihjäl mig ... det var så svårt. Wille och Crille dansade tillsammans. Dom överdrev och hoppade omkring som ... eh .... kycklingar kanske är en bra beskrivning? Men det såg iaf ut som om dom var störda. Wille var tjej xD Haha han såg jätte töntig ut. Kalle och Jollie dansade, båda var tjejer ... verkade det som, så i buggen snurrade båda runt sammtidigt, det såg coolt ut. Agnes och Wilma G dansade också jättebra. Agnes (som var tjej) hoppade upp på Wilma frammifrån och sträckte ut benen som man brukar göra i bugg. Lite senare försökte jag och Emilia, det gick inte så bra xxD Nina dansade med Uffe (våran idrottslärare) xxD haha.

Svenskan gick faktiskt rigtikt bra! Jag hade skruvat mig inför att läsa min berättelse för klassen (Vinter i Kiruna heter den) jättelänge ... men Larissa (våran svenska lärare) sa att det var jättebra!! Jag blev super glad =) När jag skulle gå hem efter skolan så var det säkert 100 kråkor som var utanför. De flög omkring på himmlen och såg läskiga ut ... =S ... Men jag vågade gå hem iaf ... min kompis - Josefine - vågade inte gå ut för hon är jätte rädd för kråkor, men det är för att en i sexans mamma har blivit jagad av en kråka förra sommaren. Sen dess har hon varit jätte rädd för kråkor.
Man märkte att det var en ledar - kråka. För när dom andra hade sattit sig i trädet så började "ledar-kråkan" flyga omkring, när han kom till granarna så började dom andra också flyga, när han vände så vände dom. Det var jätte häftigt att se.... Sedan har det inte hänt så mkt idag, jag har skottat gården och slagit in några paket. Jag ska fortsätta sedan men jag tänkte bara ta en liten paos ;) ... jaja ska dra nu ... vi ses väll kanske ikväll då ... annars ses vi imorgon =)

Allmänt  /  0  Kommentarer