Prao på badis

Idag har jag varit på badis från 8 på morgonen till 4 på eftermiddagen. Jag och 4 andra praoade där. Först fick vi kolla personal rum och sånt .. se marsin rummet var nog coolast. Och sen fanns det ett fönster som man kunde titta in i basengen i.
Sedan fick vi tvätta alla motions cyklar och andra tränings maskiner.
Sen fick vi skrubba insidan av basengen ... vi var tvungen att bada sammtidigt så de var kul. Sedan fick vi bada och när vi badat en stund gick vi och bytte om och tog ut soporna. Sen gick vi och åt hamburgare "möms" när vi gjort de spolade vi duch rummet och gissa vem som fick hälften av vattnet på sig ... JAG!!!
Sedan var vi badvakt och när vi varit de ett tag badade vi rästen av dan. När vi var ensamma innan nästa skola kom klättrade vi upp för ruchelkanan när den var av och sedan åkte vi ner igen.

Allmänt  /  1  Kommentarer

Hannah Montana The Movie

Jag och min kompis ska gå på Hannah Montana The Movie på Fredag!!! Jaaaaa!!!
Jag kommer vara utrustad med godis, läsk och popckorn förstås.
Åååh ... den handlar visst om att Miley Stewards pappa Billy Stewards tycker att Miley har blivit för divig för Miley är ju den världs berömda Hannah Montana. Så Mileys pappa lurar ut hon på landet där hon växte upp och där blir hon självklart kär i en kille. Sedan kommer den svåra frågan, ska hon fortsätta vara Hannah Montana eller bo kvar på landet. Mer fakta kommer på Lördag.
Åååååh!!! Visst värkar den bra?!?! Jaja nu ska jag fortsätta så vi ses <3
Allmänt  /  2  Kommentarer

Missar naturdagen :(


Ååå!!! Varför ska jag få magsjuka just idag?? De är ju friluffsdag och jag vill inte missa!! Och imorgon ska jag ha kalas .. hur ska de gå?? Buhu ... åh nu åker dom till gropen och jag vill följa!! Jaja jag får iallafall äta av matsäcken .. jag har blivit lite friskare så jag kanske kan ha kalaset imrogon .. men jag måste nog bli lite friskare .. ses
Allmänt  /  0  Kommentarer